Ужас в bTV: Юксел Кадриев в Пирогов! (хвана се за сърцето, бял като платно – разказват колегите му)

Ужас в bTV: Юксел Кадриев в Пирогов! (хвана се за сърцето, бял като платно – разказват колегите му)
5 (100%) 3 votes

Водещият Юксел Кадриев изправи на нокти цялата телевизия!

Новинарят Юксел Кадриев предизвика истинска паника в телевизия Би Ти Ви, а колегите му изпаднаха в ужас, когато се хванал за сърцето, бял като платно, а от носа му шурнала кръв. Това разкриха изплашени служители на медията.

Журналистът отишъл по спешност в Пирогов със сериозни опасения за състоянието си. Кошмарът се разиграл малко преди вечерните новини преди броени дни, когато Юксел Кадриев получил стряскащите симптоми.

Юксел Кадриев

Състоянието на Юксел Кадриев силно изплаши колегите му в телевизията

„Суетяхме се около него, а той изглеждаше страшно зле. Най-силно ни изплаши това, че постоянно се държеше за сърцето. В комбинация и с течащата кръв от носа му, направо си беше страшно. Някак успяхме да спрем кръвта и той изкара емисията, но много трудно. После виднага позвъни на джипито си и взе едно такси до Пирогов“, разказват колегите му, съобщава вестник „Уикенд“.

За късмет на Юксел Кадриев се оказало, че със сърцето му няма никакъв сериозен проблем, а кръвотечението се дължи на слаби капиляри в носа му. Признаците на сърдечни проблеми са били предизвикани от паниката на самия водещ, който сериозно се изплашил при вида на кръвта и си внушил, че е по-зле от очакваното.

При прегледа от лекарите Юксел Кадриев си спомнил, че преди доста време, когато гостувал на родителите си в родното село Оряхово, излязъл да се забавлява със свой бивш съученик. В заведението обаче станало сбиване между компаниите и новинарят взел активно участие в мелето, пише „Уикенд“.

Тогава някой го фраснал силно с щека за билярд в носа, а последствията били сериозни. Явно точно оттам и от счупената кост на носа му, са останали поражения, които са довели до настоящите проблеми. А Юксел Кадриев вече сериозно се замислил да се подложи на операция, за да „ремонтират“ носа му и да се застрахова от евентуални стресови ситуации за в бъдеще.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас в bTV: Юксел Кадриев в Пирогов! (хвана се за сърцето, бял като платно – разказват колегите му)”

  1. Nadka Kodzheykova

    сеп. 28. 2015

    Pich ot vsqkade.

Добавете коментар