Внезапно: Слави Трифонов рухна след концерта! (още подробности за срива на шоумена)

Внезапно: Слави Трифонов рухна след концерта! (още подробности за срива на шоумена)
3.6 (72.5%) 8 votes

Слави Трифонов и Ку-ку бенд изживяха най-великата и паметна вечер в кариерата си, но последва срив!

Слави Трифонов и Ку-ку бенд вдигнаха на крака 70 000 българи и накараха още милиони да се почувстват горди и щастливи в петък вечерта, по време на най-великия концерт в историята на българската музика до ден днешен. Докато обаче присъствалите на събитието още не могат да се отърсят от емициите, Дългия получи удар, който го накара да рухне.

Слави Трифонов е съсипан и място не може да си намери от болка и яд, заради огромния скандал, който разгневи хиляди негови почитатели след срива на сайта, който обещаваше 100%-ва жива връзка и онлайн излъчване на целия концерт на стадион „Васил Левски“. Това разкриха източници от екипа му.

Слави Трифонов

Слави Трифонов място не може да си намери заради атаката към сайта с живото излъчване на концерта

„Ако още някой не е разбрал, Слави Трифонов е крайно отговорен и чувствителен човек. Когато прави нещо, го прави с цялото си сърце и висш професионализъм. Затова злобните и гневни коментари на хората го сринаха психически, бесен е и място не може да си намери. Защото атаката срещу сайта беше напълно целенасочена“, разкриват източниците.

Още часове след края на концерта, Слави Трифонов разбрал за драмата със сървърите и полудял. Той не може да си обясни откъде идва тази чудовищна омраза на хейтърите, а слуховете, че той и екипа му са набутали българите и са им взели парите, го накарали да рухне.

„Слави е категоричен, че всички хора ще си получат дадените 5 лева до последния човек и последната стотинка. Разпоредил се е да се направи пълна проверка по случая с атаката към фирма „Евролинк“ и гарантира, че в крайна сметка никой няма да остане недоволен и да се счита за измамен. Сега обаче е страшно напрегнат и не иска да вижда никого“, коментират близки до него.

Извън неочаквания проблем с онлайн излъчването на концерта, Слави Трифонов ще си остане у дома и за да си почине и погрижи за здравето си. Тъй като през по-голямата част от шоуто, освен огромното напрежение, той бе изложен и на проливния дъжд, който го намокри до кости.

Евала обаче, че шоуменът дори за миг не понечи да се скрие на сушина, а стоически издържа студа и дъжда, редом с хилядите си почитатели.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

11 коментара по “Внезапно: Слави Трифонов рухна след концерта! (още подробности за срива на шоумена)”

 1. Liusi Trifonova

  сеп. 27. 2015

  браво Слави за концерта,не давай ухо на мръсотиите,пази се ,защото си ни нужен

 2. Keranka Zdravkova

  сеп. 27. 2015

  Слави горе главата и да не ти пука ти си велик. Аз гледам телевизия на Булсатком и като завали дъжд изчезва сигнала и не мога да гледам нищо.Кой е виновен в случая или трябва да съдя въпросната сателитна компания .

 3. Rosica Bakalova

  сеп. 27. 2015

  VELIK!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Слави, чудесен си!!!

 5. сузана пашева

  сеп. 27. 2015

  Слави ,няма и няма да има скоро като теб.ти си човек, с главно Ч.обичаме те.здрав бъди

 6. Гаргамел

  сеп. 27. 2015

  СЛАВИ ПРЕЗИДЕНТ !

 7. ЕРИ

  сеп. 27. 2015

  СЛАВИ,ти си гений, но забрави старите си приятели, които те подслоняваха и хранеха. В живота всичко се връща.

 8. Надя

  сеп. 27. 2015

  Бях на концерта с двете си дъщери-на 25 и на 15 години.Аз съм на 46. Ние сме от три различни възрастови групи,но пяхме и танцувахме, плакахме и се усмихвахме заедно, както и всички хора около нас! Каквото и да говорят,Слави е един и няма друг,като него!Дай Боже във всяко министерство да има по един „Слави“ и ще сме друга държава!А другото е завист…за съжаление!!!!

 9. Gergana Vencislavova

  сеп. 27. 2015

  Благодаря че те има

 10. Galia

  сеп. 28. 2015

  Слави ,обичаме те!бъди здрав!!!

 11. Vesela Dimitrova

  сеп. 28. 2015

  Слави страхотен си !

Добавете коментар