Най-голямата сензация във „ВИП Брадър“!

Най-голямата сензация във „ВИП Брадър“!
4.3 (85%) 4 votes

„ВИП Брадър“ поднесе невероятна изненада на своите зрители този сезон!

Една от сензациите на "ВИП Брадър": Няма голяма разлика между Ернестина Шинова и Моника Валериева, въпреки че имат 20-годишна разлика

Една от сензациите на „ВИП Брадър“: Няма голяма разлика между Ернестина Шинова и Моника Валериева, въпреки че имат 20-годишна разлика

Когато се разбра, че в Къщата тази година ще има манекенки, всички ахнаха, очаквайки да видят нещо наистина прелестно. Всъщност обаче Моника Валериева и Светлана Василева се оказаха съвсем обикновени по визия момичета, които са имали някакъв друг номер, за да пробият в шоубизнеса, тъй като по улиците можем да видим много по-привлекателни девойки, счита Клюки.БГ.

Истината за плеймейтките лъсна заради поставянето им в битова среда, където невинаги могат да се поддържат добре. Едно е да ги видиш на обществено събитие, облечени в красиви дрехи и носещи страхотни бижута, а съвсем друго с ролки на косата и без грим.

Сензацията обаче идва най-вече от по-възрастните дами във „ВИП Брадър“, които сякаш бият по визия далеч по-младите си съквартирантки. Ернестина Шинова вече възхити мнозина в социалната мрежа, понеже не се среща често такава 52-годишна жена. Даже и без грим може спокойно да претендира за номер 1 в Къщата.

Кичка Бодурова ползва много процедури за разкрасяване, които я поддържат в това състояние, но прави впечатление, че също изглежда невероятно за годините си и ако трябва един мъж да избира между гримирана Кичка или негримираната Светлана, ще бъде трудно.

Катя от „Ритон“ е известна отдавна с огромната си гръд, но също е много запазена в лице и няма много бръчки за 57-годишна. Неслучайно Екатерина е определяна като една от най-красивите в Къщата.

Въпреки че според Иво Танев най-привлекателната е Преслава, визията и на фолк дивата не е изрядна. Тя свали много килограми, но никога не се е славела с огромен потенциял отвъд гръдната си обиколка. Преси също спада към по-младите дами в Къщата и за нея може би също важи всичко гореспоменато за Моника и Светлана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар