Страшен обрат разтърси клана Гущерови: Краят на Мария и Християн потвърден! (шокиращи разкрития)

Страшен обрат разтърси клана Гущерови: Краят на Мария и Християн потвърден! (шокиращи разкрития)
3.4 (68%) 5 votes

Бракът на Мария и Християн Гущеров е обречен, новината шокира цялото семейство!

Сватба като в приказките, живот като на кино – такава бе картинката на брачното съжителство на Мария и Християн Гущеров, поне до този момент. Миньончето от „Пайнер“ не спираше да се хвали с огромната си любов и неистова химия със своя Мечо, а двамата дори правеха планове за свое дете, заченато с ин витро процедура.

Уви, това няма да се случи – не и в този живот. Защото идилията на певицата и бизнесмена е обречена още от самото й начало. Двамата ще се разведат, а пълната вина и отговорност за това, ще бъде на самата Мария. Това разкри съвсем категорично прочутата нумероложка Нели Колева пред вестник „България днес“.

Мария

Перфектният брак на Мария и Християн Гущеров няма да се окаже толкова перфектен

Потресаващото за целия клан Гущерови е това, че до момента поне думите на Нели Колева винаги се се сбъдвали, тъй като нумерологията не е просто някакво шарлатанство, а наука.

„Не ми се ще да е така, но точно това ще стане и то в недалечно бъдеще. Мария и Християн ще се разведат, но той няма да е отговорен за тази раздяла. Просто Мария има кармична обремененост, от която не може да избяга. Тя цял живот ще се събира и разделя с партньорите си и това се дължи на чувството й за постоянна неудовлетвореност“, коментира нумероложката Нели Колева.

Припомняме, че още преди сватбата й с Гущеров, Мария бе набедена в афера със свой бодигард, а наскоро пък се разбра, че вечното й отсъствие от дома, е изпратило самия Мечо в обятията на засукана студентка.

Мария и Гущеров обаче няма да са единственото провалено семейство, според Нели Колева. Примера им ще последват, макар и след доста години, Благой Георгиев и Есмер Омерова. Но сензационното при тях е, че не Благо Джисъза ще кръшне на танцьорката, а тя на него. И ще поиска развод.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Страшен обрат разтърси клана Гущерови: Краят на Мария и Християн потвърден! (шокиращи разкрития)”

  1. 76877666

    сеп. 29. 2015

    ‘нумерологията не е просто някакво шарлатанство, а наука’ – СЕРИОЗНО ЛИ??!!

  2. ЕРИ

    окт. 23. 2015

    Нумероложката НЕ ПОЗНА, НО АЗ БИХ КАЗАЛА, ЧЕ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ БЪДАТ ЗАЕДНО.

Добавете коментар