Внезапно: Сълзите на Ернестина разтърсиха съквартирантите! (Шинова разкри шокираща истина)

Внезапно: Сълзите на Ернестина разтърсиха съквартирантите! (Шинова разкри шокираща истина)
4 (80%) 3 votes

Желязната и винаги уравновесена Ернестина Шинова призна истина, която никой не очакваше!

И тази година Вип Брадър ни е приготвил множество изненади и неочаквани обрати в Къщата. След като станахме свидетели на лудостта на Луна, странното поведение на Джорджано, разприте между Здравко Желязков и Кичка Бодурова, и дори абсурдното „влюбване“ на Моника Валериева в Станимир Гъмов, дойде ред и на най-стабилният съквартирант да шашне останалите.

Става дума за всеобщата любимка Ернестина Шинова, която не издържа и разкри неподозирана и болезнена за нея истина. Дали от времето, прекарано в изолация от най-близките си, или дрязгите в Къщата изопнаха нервите й, но хубавата Ернестина Шинова за първи път си позволи да признае мъката си.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова разкри за финансовия колапс, за който никой не подозираше

Оказа се, че любимата на режисьора Андрей Слабаков изобщо не е искала да влиза в шоуто, но това е било последната й възможност, разкриха източници от кухнята на медията. Защото, неочаквано за всички, семейството на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков е изпаднало във финансов колапс.

„Трудно е. Всеки си мисли, че щом някой се показва по телевизията, значи всичко му е наред и парите го бият през пръстите. От доста време имаме финансови затруднения и става все по-зле. Дъщеря ни учи, далече е от нас и за издръжката й са нужни пари. За къщата са нужни пари, за най-елементарните неща пак трябват пари. Ако имах друга алтернатива, не бих влязла тук, наистина“, споделила Ернестина Шинова пред Моника Валериева и Иво Танев, като в момент на слабост не се сдържала и очите й плувнали в сълзи.

Източници, близки до семейството на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков пък разкриха, че от доста време насам на актрисата й тежи фактът, че тя единствена вади пари за прехраната и издръжката на дома.

Съпругът й се занимава само с правене на филми, но от много време насам няма поръчки. За сметка на това обаче, купоните в дома им били почти ката нощ и всичко лежало на плещите на крехката Ерна, пише известен столичен ежедневник.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар