Взрив във Вип Брадър: Виж кой разгорещен участник си поиска директно джиджи-биджи от… (подробности)

Взрив във Вип Брадър: Виж кой разгорещен участник си поиска директно джиджи-биджи от… (подробности)
4 (80%) 4 votes

Такова нещо още не беше се случвало в Къщата на Вип Брадър!

Сензация и то каква – в Къщата на Вип Брадър се случи нещо нечувано и невиждано за толкова много години. А именно – един съквартирант да си поиска креватни стойки с друг. И не, това не са законното семейство Катя и Здравко от дует Ритон, при които това си е нещо съвсем нормално – те затова и получиха отделна и самостоятелна спалня.

Взривът в Къщата дойде от… Кичка Бодурова (направо не е за вярване). Естрадната ни легенда успя да накара останалите да си глътнат граматиката като се разгорещи дотам, че взе да споделя пикантни истории от личния си живот. Както и отчайващия я факт, че не била правила това-онова от цели две години, съобщава вестник „Всеки ден“, позоваващ се на източници от кухнята на шоуто.

Вип Брадър

Кичка Бодурова се прецели в Джино Бианкалана

„То верно, че съм на 59 години и вече съм в менопауза, ама знаете ли как й се иска тогава на жената?! Пък и вече забравих какво беше това, толкова време мина“, през смях уж се изпуснала Кичка Бодурова, но както се казва – добре, че е майтапът, за да си кажем истината.

Това, което тотално сбъркало съквартирантите обаче, били откровените мераци на Кичка Бодурова към далеч по-младия от нея Джино Бианкалана. „Ух, какъв е готин! Иде ми да го приклещя някъде и да го разпердушина направо“, кикотела се Кичка, докато останалите гледали все едно, че в двора е кацнало извънземно.

Мераците на певицата обаче не стихнали дотам, а тя директно намекнала на Джино за симпатиите си. „Откога мятам белтъци по него, но той нещо не вдява“, обяснила певицата на Катя Михайлова от Ритон.

А на Джино заявила право в лицето, че ако продължава да се разхожда с това тяло пред нея и да я „дразни“, ще трябва или той да я награби в някой ъгъл, или тя него. На шега казано, разбира се, макар че знае ли човек…


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар