Страшен скандал: Кали в зверско меле, преби жена! (още подробности + намесата на полицията)

Страшен скандал: Кали в зверско меле, преби жена! (още подробности + намесата на полицията)
3 (60%) 4 votes

Певицата Кали хич не си поплюва, наби жената и окото й не мигна!

Поп фолк дивата Кали за пореден път доказа, че изобщо не е лесен характер и около нея трябва да се върви едва ли не на пръсти. Този път обаче скандалът е чутовен като в него е замесена и полицията. Защото Кали участва в жестоко меле, ступвайки своя съседка, без да й мигне окото, това разкри вестник „Всеки ден“.

Причината за яростта на поп фолк дивата бил фактът, че жената, живееща над нея в столичната кооперация, била твърде шумна – често вдигала купони с приятели, а дори когато била сама, се разхождала из апартамента по токчета като звукът върху теракотата влудявал Кали.

Кали

Кали първа пушка в диво женско меле, удря и скубе коси

На няколко пъти певицата признава, че говорила с комшийката си и я помолила да пази повече тишина, защото пречи на почивката й и най-много на спокойствието на бебето й.

„Ставам през нощите, за да го успокоявам, а тъкмо заспи и се събуди пак в 6 часа сутринта. Как да го приспя отново като вече почти е дошло време да го храня. Тази жена не знам каква е, но с нея на глава не се излиза. Имам чувството, че нарочно ме дразни“, беснеела Кали пред приятелки.

Мелето се разиграло през уикенда, когато след поредната бурна вечер на съседката си, Кали се качвала по стълбите след пазар и я засякла. Отново повдигнала въпроса с тишината, но другата не взела от дума – за пореден път.

Тогава певицата се разфучала така, че първо метнала една голяма торба с домати върху главата на комшийката, а после скочила срещу нея и я хванала за косите. Последвали удари и ритници от двете страни, които били прекъснати като по чудо от половинката на Кали – Влади, който случайно си бил у дома и чул писъците.

За този бой обаче Кали ще трябва да се яви в полицията, тъй като пострадалата жена се заканила да пусне жалба срещу нея и дори да я даде под съд.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар