Дженифър Анистън „унищожи“ Брад Пит с болезнено разкритие

Дженифър Анистън „унищожи“ Брад Пит с болезнено разкритие
5 (100%) 5 votes

Дженифър Анистън преживя много болка заради Брад Пит, но продължи напред и днес очаква близнаци!

Дженифър Анистън и Джъстин Теру срещу Брад Пит и Анджелина Джоли

Дженифър Анистън и Джъстин Теру срещу Брад Пит и Анджелина Джоли

Феновете на Брад Пит трябваше да преглътнат голяма горчивина за своя любимец, след като Дженифър Анистън най-после проговори за тяхната раздяла. Това, за което цял свят говореше, се оказа истина. Големият актьор е изоставил звездата от „Приятели“ поради нейната неспособност да забременее, научи Kliuki.bg.

„Той така и не изчака да се получи. Първоначално не искахме деца, а когато опитахме, не стана. Тогава той се отчужди от мен. Не обвинявам другата жена (Анджелина Джоли), тя просто се оказа до него в точния момент. Можеше да бъде всяка, тогава изживявахме голяма криза. Все пак обаче в брака ни имаше много любов. Онова, което липсваше, беше разбирателството, толерантността. Всеки искаше да се налага.“ – споделя Дженифър Анистън пред американски ежедневник.

Днес актрисата най-после е бременна, но това й костваше много усилия. Проблемите й със забременяването я накараха да прибегне до ин витро, тъй като и Джъстин Теру беше напът да я напусне. Все пак бременността й вече е факт и както често става с този метод – Джен ще има близнаци.

Брад Пит също намери щастието, тъй като вече има много деца, за което мечтаеше отдавна. Интересното обаче е, че разкритието на Дженифър Анистън го злепоставя много, понеже малцина уважават човек, който изоставя партньора си поради физически проблем със зачеването.

„Всичко в този живот става с някаква цел. Макар с Брад да се обичахме, не бяхме сродни души. Това, че се разделихме, се оказа добре и за двама ни, защото той се ожени отново, както и аз. Сега вече знам, че Джъстин е човекът за мен. Ако не го бях срещнала, може би никога нямаше да се реша на ин витро. Но когато намериш щастието, си способен на всичко в неговото име.“ – казва още ДжениФър Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар