Чутовен скандал: Разкриха огромната измама в Къщата на Вип Брадър! (зрителите бесни)

Чутовен скандал: Разкриха огромната измама в Къщата на Вип Брадър! (зрителите бесни)
3.7 (73.33%) 6 votes

В Къщата на Вип Брадър нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед!

Жесток скандал избухна, а зрителите са бесни, след като се разкри една от най-големите измами на тазгодишния сезон на Вип Брадър. Истината потресе всички и най-интересното е, че тя бе разкрита от самите съквартиранти. Това потвърдиха източници от кухнята на медията.

Оказа се, че престоят на съквартирантите в селската къща на Вип Брадър е бил пълна измама. Финалистите от предния Биг Брадър – Кирил Симеонов, Екатерина Балабанова и Анита Болярова са си спали спокойно по домовете през изминалите две седмици, а вип персоните Кристина Димитрова и Катрин Вачева почти през цялото време са били вътре в голямата къща при колегите си.

Вип Брадър

Зрителите бесни от измамата в Къщата на Вип Брадър

„Вие луди ли сте, бе – не видяхте ли, че е нагласено и ни правят на маймуни?! Още преди дни Станимир Гъмов разказваше виц на съквартирантите в градината, когато без да иска, се изпусна и спомена имената на Кирил и Катрин. А Иво Танев малко по-късно попита другите как щели да влязат в Къщата като вратата е затворена“, разказват свидетели на издайническата сценка сред самите съквартиранти.

Отговорът на въпроса на Иво Танев от Гъмов, разбира се, бил успокоителен, а актьорът заявил: „Спокойно, те могат да влизат отвсякъде“. И това ако не е потвърждение, че още от самото начало всички са били наясно с „паралелната къща“, здраве да му кажеш!

„Ние да не сме балъци, това беше ясно откакто затвориха Кристина Димитрова и Катрин Вачева и не ги показаха две седмици. Много ясно, че не са пъдели бълхите в селската къща, ами са били при останалите. Но като дават на час по лъжичка, манипулират зрителите, както си искат. Убедени сме, че и гласуването е нагласено, а победителят вече е ясен“, гневят се потребители в мрежата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чутовен скандал: Разкриха огромната измама в Къщата на Вип Брадър! (зрителите бесни)”

  1. Ами като са бесни,да спрат да гласуват и да пълнят джоба на някои хора!!!

Добавете коментар