Дъното дойде: Алекс спаси Иван Ласкин

Дъното дойде: Алекс спаси Иван Ласкин
3.7 (73.33%) 3 votes

Наложи се Иван Ласкин да бъде спасяван от жена си, което е унижение за всеки мъж!

Алвекс Сърчаджиева измести Иван Ласкин от приза "глава на семейството"

Алвекс Сърчаджиева измести Иван Ласкин от приза „глава на семейството“

Алкохолната зависимост докара Иван Ласкин дотам, че се наложи жена му да му урежда работа. Макар да е значително по-млада и съответно по-нова в света на шоубизнеса, Алекс Сърчаджиева вече е изградила мостове, които мъжът й никога не успя.

Връзките на блондинката са влезли в употреба и тя е намерила доходи на бащата на детето си поне за два месеца. Става въпрос за „ВИП Брадър“ и мястото на Иван Ласкин като анализатор в лайфовете. Той се появява най-много два пъти седмично, но за това получавал сериозен хонорар, който някак закърпвал засега семейния бюджет, научи Kliuki.bg.

Самата Алекс Сърчаджиева работи отдавна във „ВИП Брадър“, както и в другите варианти на този формат. Тя се помолила на продуцентите да включат мъжа й в лайфовете и разбира се – молбата й веднага е била приета.

Александра обаче едва ли е подозирала, че Иван ще си падне по друг от анализаторите – Антония Петрова, която стои всеки път до Ласкин. Актьорът я харесал много и дори флиртувал с нея извън ефир, което дразнело много жена му.

Финансовите проблеми на Иван и Алекс са от много време. Макар и двамата да са популярни лица, работата им никога не е постоянна. Сърчаджиева някак успява да се справя чрез ангажименти с най-известното риалити шоу на Нова ТВ, но Ласкин отдавна е без стабилни доходи. Затова този път майката на втората му щерка е действала и в негова полза, уреждайки му най-сладката работа – да коментира ВИП-овете с пиперливия си език.

Няма как обаче за горд човек като Иван Ласкин да не бъде унизително младата му жена да му намира ангажименти. Дъното за него сякаш дойде и може би за всичко виновен е алкохолът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар