Драма: Разкриха истината за болестта на Джорджано! (ето защо е толкова странен)

Драма: Разкриха истината за болестта на Джорджано! (ето защо е толкова странен)
3.9 (77.14%) 7 votes

Джорджано има заболяване и е необходимо да му се направи операция, която обаче той отказвал от страх!

Странният Джорджано, когото едни взимаха на подбив, а други съжаляваха, напусна снощи Къщата на Вип Брадър. Заминаването му бе също толкова тъжно и самотно като пребиваването му сред звездите, нито една от които не си направи труда дори да го изпрати до изхода в двора.

Днес обаче стана ясна причината за странното поведение на Джорджано – неадекватните му реакции, забавен говор и липса на чуваемост дори. Оказа се, че певецът с доста фалшиви трели, страда от заболяване в областта на носа, ушите и гърлото, пише вестник „Всеки ден“.

Джорджано

Джорджано има заболяване, което може да се отстрани само по оперативен път

Кривата носна преграда, която има Джорджано, била само част от проблема, който лекарите определят като много сериозен и специфичен. И лошото е, че той няма как да се излекува от него, ако не се подложи на спешна и сложна операция.

„Казвали са ми, че трябва да се оперирам, но мен ме е страх. Добре съм си така и това, че на другите им пречи, мен не ме притеснява. Не бих легнал под ножа“, признава Джорджано, който на всичко отгоре има проблеми и със слуха.

Първа за това разбра певицата Преслава, която на няколко пъти викаше по име обърнатия с гръб към нея Джорджано, но той не реагира. Ернестина Шинова бе следващият съквартирант, който отрази проблема му.

Близките на момчето се надяват, че след хонорара, който е получил от Вип Брадър, най-после ще се реши да се подложи на оперативно лечение, но надеждата за това е малко вероятна, предвид ужаса, който изпитва той към болници и хирурзи.

А и ако гласът му се оправи и стане нормален, как ще си пее култовите парчета, кодошат се потребители в мрежата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар