Доказа го: Ето какъв човек се оказа Андреа (потърпевшата е Моника Валериева)

Доказа го: Ето какъв човек се оказа Андреа (потърпевшата е Моника Валериева)
5 (100%) 3 votes

Андреа показа невероятна лоялоност към Анелия!

Андреа подкрепи Анелия в конфликта с Моника Валериева

Андреа подкрепи Анелия в конфликта с Моника Валериева

Феновете на Андреа могат да бъдат спокойни, защото тяхната любимка се оказа добър и лоялен приятел, а това до голяма степен значи и добър човек. Русокосата певицата застанала плътно зад Анелия в конфликта й с Моника Валериева, узна Kliuki.bg.

Наскоро Люси Иларионов оповести публично чрез „ВИП Брадър“, че Моника не се понася с Анелия и Андреа. Новината, поне за гаджето на Кобрата, бе потвърдена и от Златка Димитрова в живото студио на шоуто снощи.

Както писахме по-рано, конфликтът между Анелия и плеймейтката Валериева започнал заради мъж. Брадърката отнела Калоян Арсенов от фолк дивата и така двете се намразили. Андреа е най-добрата приятелка на Ани от няколко години насам, но е била близка и с Моника, преди да узнае какви ги е свършила манекенката.

Така Андреа застанала на страната на Анелия, което показало на втората, че има истинска приятелка. Любимата на боксьора Пулев счела за необходимо да игнорира напълно жената, наранила Ани. Затова спряла да се вижда с нея и дори не разговаряла с възпосната дама.

„Теди е най-лоялната приятелка, която съм имала. Когато не харесвам някого, и тя не го харесва. Човек може да мечтае за приятелка като нея, а аз съм щастливка, че я имам.“ – споделя една от близките на Андреа.

Анелия отдавна изрази обичта си към гаджето на Кубрат. Дори по едно време се говореше, че изпитва нещо повече към нея, не само приятелство, но този слух бързо умря, тъй като изглеждаше абсурден.

Що се отнася до Моника Валериева, тя е ненавиждана от доста фолк певици. Брюнетката се движи основно в такива среди, което й е спечелило славата на доста лека дама. Сред обвързаните мъже, с които се говори, че е била, са Ники Михайлов и колегата му Валери Божинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Доказа го: Ето какъв човек се оказа Андреа (потърпевшата е Моника Валериева)”

  1. Миро

    сеп. 29. 2015

    Андреа не говори с Моника заради Николета Лозанова с която отново се сдушкаха покрай клипа на Тодорка, Николета и Фики. Интересчийка! Леля Ви Тодорка , както е истинското и име е много долна и злобна кучка ,трябва да знаете, а и голяма интригантка. Като прибавим и голямата простотия и неграмотност, картинката става пълна. Иначе Моника не е вземала гадже на Анелия, това са измислици.

Добавете коментар