След толкова години: Катя разкри смразяваща истина! (ето защо двамата със Здравко нямат деца)

След толкова години: Катя разкри смразяваща истина! (ето защо двамата със Здравко нямат деца)
4.2 (84%) 10 votes

Катя и Здравко от дует „Ритон“ нямат свои наследници, но причината за това не е егоизъм или кариеризъм, а нещо много по-страшно!

След близо 40 години заедно на сцената и в живота, Катя и Здравко от дует „Ритон“ продължават да бъдат одумвани от някои хора заради това, че нямат деца. През годините са се чували какви ли не слухове – от това, че Катя не е искала да разваля фигурата и бюста си, през това, че двамата имат репродуктивни проблеми и стигнем до манията им за кариерно развитие.

Днес обаче истината излезе наяве и се оказа, че не е нито едно от тези неща. Вярно е, че още през 80-те години Катя Михайлова и Здравко Желязков от дует „Ритон“ са правили множество опити за зачеване, но винаги неуспешни.

Ритон

Катя Михайлова от дует Ритон още е ужасена от думите на Ванга

Стигнало се дотам, че да молят от тогавашната партия за разрешение да се консултират с експерти по ин витро в Германия. Тъкмо обсъждали вариантите обаче, когато се случило страшното, съобщава агенция „ПИК“.

А именно – хубавата Катя отишла при пророчицата Ванга, за да се допита до нея по въпроса с детето. И тогава Ванга отсякла: „Вие не трябва да имате деца. Не ви е писано и ако вървите против съдбата си и волята на Бог, горко ще се каете. Ще се разделите и ще се случи друго голямо нещастие в живота ви“, изрекла Ванга, а краката на Катя Михайлова се подкосили.

Оттам нататък тя не искала и да чуе за забременяване, макар че като по-голям реалист и скептик, Здравко Желязков се опитвал да й внуши, че не бива да вярва на тези неща. Съпругата му обаче така й не отстъпила.

„Катя силно вярваше на Ванга. Още когато била малко дете, пророчицата казала на майка й, че ще се издигне високо – виждала я с желязо в ръка и много успешна. Кой да предположи тогава, че желязото всъщност е микрофон?! Затова и Катя се изплаши силно и повече не пожела и дума да обели по въпроса с децата. Но то си е и страшно“, коментират близки до дует „Ритон“ източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар