Косьо Филипов: За 6 месеца свалих 20 кг с режима, който ми измисли Божана! (ето точната й схема)

Косьо Филипов: За 6 месеца свалих 20 кг с режима, който ми измисли Божана! (ето точната й схема)
5 (100%) 4 votes

Косьо Филипов решил да отслабне, след като в телевизията му направили забележка, че е твърде дебел за новинар!

„Всичко започна да ми отеснява, дори обувките. А един хубав ден шефовете в телевизията ми го казаха в прав текст – надебелял си здраво, трябва да отслабнеш, защото седиш зле на камерите. Това ме стресна и сякаш изведнъж се събудих“, с тези думи журналистът Косьо Филипов започна разказа си за пълната своя метаморфоза – да свали 20 килограма за има-няма половин година.

Истинският „виновник“ за това обаче, е любимата му Божана Филипова, която бързо му измислила хранителен режим и стриктно следяла той да го спазва всеки ден. В началото Косьо Филипов бил убеден, че ще умре от глад, но след първата седмица не само свикнал, но и се чувствал чудесно.

Косьо Филипов

Божана Филипова успя да смъкне цели 20 кг от тялото на Косьо Филипов

„Знаете ли какво ядях?! Краставици, риба тон, царевица и лимон. Това е. Краставиците Божана не ги белеше, а ги рендосваше на лентички, царевицата я измива от водата в консервата, а после добавя рибата тон и сокът от един лимон. Става салата за чудо и приказ“, споделя Косьо Филипов, пише вестник „Уикенд“.

По времето, докато отслабвал, Божана Филипова категорично му забранила консумацията на алкохол, на тестяно, сладко и пържено. От въпросната салата обаче, можел да яде колкото и когато си иска.

„Хубавото при нея е, че от самата царевица и от рибата, дълго време след това се чувстваш напълно заситен и не изпитваш глад. Разбира се, човек може да изяде и две сварени яйца, малко месо на скара със зеленчуци, но основното поне при мен беше тази салата. И много, ама много вода и чай през целия ден“, обяснява журналистът.

Резултатите към днешна дата са много свалени килограми и дори намален номер на обувките, твърди Косьо Филипов, колкото и това да се струва странно на някои.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Косьо Филипов: За 6 месеца свалих 20 кг с режима, който ми измисли Божана! (ето точната й схема)”

  1. аз

    юли 28. 2020

    хахаха със режима който А3 САМА си измислих свалих 20 кг за 1 месец

Добавете коментар