Скандална измама: Лъсна истината за напускането на Преслава! (огромна лъжа, зрителите побесняха)

Скандална измама: Лъсна истината за напускането на Преслава! (огромна лъжа, зрителите побесняха)
4 (80%) 4 votes

Излизането на Преслава от Къщата на Вип Брадър се оказа такава нелепа постановка, че зрителите са възмутени!

Сълзи, тъга, трагедия от Шекспир едва ли не – такова бе снощното напускане на Преслава от Къщата на Вип Брадър. Решението на певицата бе неочаквано за всички, а съквартирантите и дори самият Биг Брадър увесиха нос и потънаха в скръб… Да, ама не – това беше отлично изиграна сцена от постановка, която вбеси зрителите.

Защото се оказа, че в излизането на Преслава от играта няма нищо случайно – всичко е било уговорено и режисирано още преди старта на Вип Брадър. Това потвърдиха и източници от кухнята на Нова телевизия.

Преслава

Преслава изобщо не е решила да си тръгне, всичко е било уговорено предварително

Истината е, че топ певицата на „Пайнер“ е склонила да влезе в Къщата на Вип Брадър с предварителната договорка, че ще остане в нея само две, или най-много три седмици – факти, които се изписаха по медиите още дни, преди началото на самия Вип Брадър.

Въпреки позволението на Биг Брадър да излиза от Къщата по време на участията си, Преслава няма как да се справи с цялото натоварване и това е било ясно още при сключването на договора.

„Да, Преси може да излиза, но тя има участия всеки Божи ден и то в различни градове из страната. Едно е да си Райна, която отдавна не е толкова търсена и по време на престоя си във Вип Брадър излезе само веднъж за участие, а съвсем друго е Преслава, която едва смогва да покрива ангажиментите си. Митко Пайнера напълно ясно й разясни картинката и разреши да липсва от „терена“ му само 2 седмици“, разкриват близки до чаровната Преслава.

Скъвартирантите в Къщата са били наясно с това още от първия ден и това е една от причините никой от тях да не влиза в разпри с певицата, нито да я приема като конкурент. Другата причина за приятелството им, разбира се, е напълно естественият и непринуден характер на Преслава, с който тя удиви всички и си спечели още повече симпатизанти.

Лъжата за напускането й обаче си остава лъжа, а феновете й са бесни, защото се надяваха тъкмо тя да остане до края и да грабне победата в шоуто.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандална измама: Лъсна истината за напускането на Преслава! (огромна лъжа, зрителите побесняха)”

 1. Димитров

  окт. 01. 2015

  Ама той целият Брадър е една голяма лъжа.Да не кажа почти всички реалита.Изчезнаха стоиностните публицистични предавания,добрите филми/игрални и документални/.Отвсякъде ни заливат реалита,кое от кое по-пошло.

 2. estera

  окт. 01. 2015

  Г ордеем се с теб преси, ти показа че си човек с главно Ч .. гледай си кариерата и да не ти пука от злобните хейтъри..живота си е твой и си живей , както намериш за добре

  преслава беше 100 процентовия победител – най-харесваната певица в българия се оказа и най-харесван съквартирант във випбрадър..от къщата излезе най-добрата – всичко останло в къщата е изградено на злоба, лицемерие и налудничавост..преси бе слънцето в къщата…

Добавете коментар