Извънредно: Спешна помощ в Къщата след номинациите, съквартирантите в шок! (още подробности)

Извънредно: Спешна помощ в Къщата след номинациите, съквартирантите в шок! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Часове след снощните номинации, в Къщата на Вип Брадър бе повикана линейка!

Напускането на Преслава не беше единственото, което разтърси съквартирантите в Къщата на Вип Брадър по време на номинациите. Часове след приключване на ефира, на мястото е била повикана спешна помощ, което силно изплашило участниците, разкриха източници от кухнята на медията.

Лекарският екип е бил повикан, за да окаже помощ на модела Моника Валериева, която изпаднала в поредната си паническа атака. Това обаче не е първият случай, в който линейка пристига по тревога в Къщата.

Вип Брадър

Моника Валериева получи поредната паническа атака в Къщата на Вип Брадър. До вчера цели два пъти там е била викана линейка заради нея

Както всички чухме от устата на самия Деян Топалски, Моника Валериева вече на няколко пъти е изпадала в подобни пристъпи, завършващи със спешно обаждане до Бърза помощ. Точно затова ММА боецът бе категоричен, че мястото на хубавицата не е в риалитито.

Всъщност причината за паническата атака на Моника Валериева снощи, са точно тези думи на Деян Топалски към Преслава, заради които бяха отнети и 20% от бъдещия им седмичен бюджет.

„Моника, както и всички останали, чуха и видяха видеото с разговора между Преслава, Деян и Светлана Василева. Валериева се притесни толкова много, че започна да трепери, а Ернестина Шинова се опита да я успокои по всички възможни начини. Но уви – няколко часа по-късно Моника изпадна в състояние, което изискваше лекарска намеса“, разказват източниците.

Този, както и предишните подобни случаи, само затвърждават правотата в думите на ММА боеца и факта, че при подобни психологически проблеми, за Моника Валериева би било далеч по-удачно да излезе от Къщата на Вип Брадър и да се прибере у дома.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар