Бомба: Наско Колев с шокиращи разкрития за Мария Илиева! (не издържа на тормоза й – подробности)

Бомба: Наско Колев с шокиращи разкрития за Мария Илиева! (не издържа на тормоза й – подробности)
3.9 (77.14%) 7 votes

Наско Колев набра смелост и застана срещу кака си Мария Илиева!

Младата звезда на БГ музиката Наско Колев, който подлуди момичетата в миналия сезон на „Х Фактор“, показа, че вече се е превърнал в истински мъж, който знае какво иска. 18-годишният младеж не издържа и възстана срещу кака си Мария Илиева, с която не само направиха музикален дует, но и си спретнаха „двойка“ в… онзи смисъл на думата.

Припомняме, че след като записаха общото си парче, Мария Илиева и Атанас Колев често пъти бяха засичани заедно по нощни клубове, а поведението им далеч не приличаше на кака към хлапе. Напротив – певците си пускаха ръце, целуваха и опипваха пред присъсващите в клуба, разказваха в цветни краски очевидци.

Мария Илиева

Мария Илиева изтормози с ревността си Атанас Колев

Любовната идилия между Наско Колев и 20 години по-възрастната от него Мария Илиева обаче явно е към края си. А причината за това е тормозът, който певицата от известно време оказвала върху младока. Мария била дотолкова полудяла от ревност към новата си тръпка, че не спирала да звъни на Атанас Колев, за да го проверява, пише вестник „Уикенд“.

Свидетели твърдят, че след всяко свое участие във Варна, Мария Илиева е засичана в хотели в морската столица, в които задължително се прибирала по нощите под ръка с чаровния рапър. Който обаче все по-усилено се мъчил да се откачи от въдицата й.

„В началото всичко беше ок – забавлявахме се, беше яко. А и Мария е доста добра в любовните игрички и знае какво прави. Но ми писна да ме ревнува. Ужасно е ревнива и става досадно постоянно да ме следи, разпитва и дори да се опитва да ми бърка в телефона“, оплакал се Атанас Колев на приятели.

Той тотално откачил, когато Мария Илиева го накарала да стои у дома и да я чака, за да се видят по Скайп, докато тя беше на турнето си в Лос Анджелис. Тя дори не искала да си помисли, че щом я няма, Наско Колев ще го удари на живот и току-виж я заменил с някое младо момиче – което ще му отива 100 пъти повече, разбира се.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар