Шок: Всичко е било лъжа! Преслава сама разкри защо напусна Къщата (истината разтърси българите)

Шок: Всичко е било лъжа! Преслава сама разкри защо напусна Къщата (истината разтърси българите)
4 (80%) 6 votes

Преслава се превърна в една от най-големите любимки на публиката и съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, но играта й шашна всички!

Чаровната и натурална в поведението си Преслава, бързо спечели сърцата на съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, а и на зрителите. Дори хора, които са отявлени противници на чалгата, признаха, че Преси е едно наистина естествено и непринудено момиче.

Затова и желанието й да напусне шоуто току-така, се прие с недоволство от всички, както в Къщата, така и извън нея. До вчера като причина за напускането на Преслава, се изтъкваше работата й и многобройните ангажименти в нощните клубове из цялата страна.

Преслава

Преслава избяга от Вип Брадър, за да пее на предизборен концерт на ДПС

Оказа се обаче, че това е само част от мотива й, а основната идея е далеч по различна и да си го кажем право – потресаваща. Защото Преслава след няколко дни заминава за Германия. Да, принцесата на Пайнер ще отлети за Германия, където ще пее на специален предизборен концерт на… ДПС, съобщи вестник „Уикенд“.

Ясно е, че изборите се явяват манна небесна за редица изпълнители, които използват момента, за да напомпат здраво банковата си сметка в тези „щедър“ един месец преди всички парламентарни или местни избори. Това добре, но фактът, че Преслава е склонила да пее точно за ДПС, разтърси дори много от най-верните й почитатели.

„Как за ДПС?! Да не би да полудя?! Тази партия, която отдавна не трябваше да съществува в България и която дърпа конците на цялата политика години наред. Срамота! Малко ли беше хонорарът от Вип Брадър, че да се даде точно на ДПС?!“, възмущават се потребители по форумите.

Концертът на Преслава в „чест“ на ДПС, ще се състои на 6 октомври в Берлин и се предполага, че певицата ще остане там поне няколко дни. Това било и основната причина да излети така скоростно от риалитито, докато зрителите се заблуждават и милеят пред чувството й за „приятелство“ и „солидарност“ към съквартирантите, пише вестникът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Шок: Всичко е било лъжа! Преслава сама разкри защо напусна Къщата (истината разтърси българите)”

 1. ...

  окт. 02. 2015

  Е за толкова пари толкоз

 2. фифи

  окт. 02. 2015

  Те пеят, нямат политически пристрастия

 3. X I Y

  окт. 03. 2015

  ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ , ЩОМ КАТО НЯКОЙ Е УСПЯЛ ВЕДНАГА БЪРЗАТ ДА ГО ОПЛЮЯТ ..СКАПАНИ ХЕЙТЪРИ И ДА СЕ СПУКАТЕ ОТ ЗЛОБА ИСТИНАТА Е ЕДНА – ПРЕСЛАВА Е ВЕЛИКА И ВСИЧКО Е ПОСТИГНАЛА С ГЛАС И МНОГО ТРУД..ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ ТАЛАНТА И Е ОЦЕНЕН И В ЧУЖБИНА- 2014 И БЕ ВРЪЧЕНА МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА , ПРЕЗ 2015 ПЕСЕНТА АМАТИОРКА СТАНА БАЛКАНСКИ ЛЕТЕН ХИТ …ПРЕСЛАВА Е ИСТИНКА ПЕВИЦА А НЕ КАТО ПОРНОАКТРИСАТА ГАЛЕНА, ФАЛШИВТА АНДРЕА И ПРОЧИЕ

 4. aaa

  окт. 03. 2015

  Пресито е една проста мангасарка,грозна и бездарна,Глория е кралица и стойностна певица

 5. Ivan

  окт. 03. 2015

  Съгласен с ааа !!!!!!

 6. ita

  окт. 06. 2015

  Те пеят, нямат политически пристрастия.

  ––––––––––
  тъй ли? ами, да иде да попее и на ислямските войничета, да им е по-весело докато рушат по света ценности..

Добавете коментар