Забрави камерите: Катя изригна срещу Здравко в спалнята! (виж сълзите й + най-срамната й тайна)

Забрави камерите: Катя изригна срещу Здравко в спалнята! (виж сълзите й + най-срамната й тайна)
4.3 (85%) 8 votes

Катя Михайлова и Здравко Желязков от дует „Ритон“ пазеха приличие поне досега, но в отношенията им настъпи буря!

Гръм и мълнии вече денонощно тресат Къщата на Вип Брадър, където съквартирантите все повече настръхват един срещу друг. Конфликтите между Здравко Желязков от дует „Ритон“ с колежката им Кичка Бодурова обаче се оказаха фатални за отношенията в самото му семейство.

Защото сред поредния нечуван скандал, в който Здравко се нахвърли върху Кичка Бодурова с обидата „кукумицин такъв“, любимата му Катя Михайлова не издържа и за първи път, откакто е в шоуто, сякаш напълно забрави камерите.

Катя Михайлова

Катя Михайлова се срина в Къщата, без да подозира какви разкрития гръмнаха за нея навън

Същата вечер, след като Здравко Желязков изля яда си и в спалнята, а Катя първоначално само мълчеше, минути по-късно настъпи нечуван обрат, разкриха източници от кухнята на медията. Красивата половинка на дует „Ритон“ изригна и не успя да овладее сълзите си в отчаяния опит да кротне Здравко.

Катя Михайлова се оказа силно изплашена от поведението на Здравко и реалната заплаха двамата да се окажат съдени не само от Кичка Бодурова, но и от Георги Христов, когато излязат извън предаването.

„Спри се! Не се ли усещаш?! Не разбираш ли какво правиш?! Толкова години работа и усилия, толкова много труд изпращаме на вятъра с това, което показваме. Как може да се изричат такива думи, такива директни обиди в ефир и то към колеги?! Нали ти е ясно какво може да последва, заради едното шоу, което уж трябваше да бъде игра?!“, не сдържа гнева си Катя Михайлова и то с пълно право. Здравко обаче също усети накъде духа вятъра и затова побърза да се извини публично на Кичка Бодурова за квалификацията, която й лепна.

Това обаче не е единственият шок за хубавата Катя от дует „Ритон“, която дори не предполага, че извън Къщата днес за нея излезе наистина срамно разкритие. Разкритие, което разбуни духовете, защото касае отношенията й с родната й майка Лиляна. От която Катя се отрекла още преди години и дори не поглеждала, хвърли бомбата вестник „Всеки ден“.

Жената живее в Дупница и не е виждала чедото си от години, разкриват източници пред столичния ежедневник. „Скараха се заради нещо безумно – заради имоти. Лиляна получи някакви земи и имоти, а Катя и Здравко побесняха, че не им ги е прехвърлила. Той допълнително настрои Катя срещу майка й и тя дори не я споменава вече толкова време. Жената е силно обидена и огорчена от всичко това, срамота е!“, разказват близки до родителката на Катя Михайлова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Забрави камерите: Катя изригна срещу Здравко в спалнята! (виж сълзите й + най-срамната й тайна)”

  1. Петю Георгиев

    окт. 02. 2015

    NIAMA DA SE NAIADAT TIA RITONZI KAK NE GI E SRAM

Добавете коментар