Алекс Раева влюбена в 22-годишен, за ужас на Дончо

Алекс Раева влюбена в 22-годишен, за ужас на Дончо
5 (100%) 3 votes

Алекс Раева хлътна по младок, което поставя отношенията й с Дончо в риск!

Алекс Раева си пада по Георги Кючуков

Алекс Раева си пада по Георги Кючуков

Сълзите на Алекс Раева при отпадането на Георги Кючуков от X Factor не бяха случайни. Оказва се, че певицата е имала по-специални отношения с Жоро, за които никой не е знаел. Двамата се запознали в пиано бара, в който работи младежът във Варна. Дали се е стигнало до връзка или просто взаимна симпатия, не се знае. Ясно е само, че Александра много харесва Георги и дори има слухове, че е влюбена в него, но не смее да напусне диджей Дончо, дочу Kliuki.bg.

Георги Кючуков се превърна в основна тема във Фейсбук страницата на музикалното риалити шоу, след като Саня Армутлиева реши да го остави извън битката за концертите. Сензационно за мнозина една от водещите Алекс Раева даже се разплака след решението на Саня, което обаче има обяснението си.

Преди дни за Георги Кючуков излезе доста интересен слух, свързвайки го с любовни авантюри с мъже, вместо с жени. Дори се говореше, че Заки, който преди беше от основната част на X Factor, нарочно пробутва Жоро напред, но това явно не е така, тъй като 22-годишният певец вече отпадна, при това по почти скандален начин.

Алекс Раева напоследък не е в цветущи отношения с Дончо, понеже диджеят така и не определя дата на сватбата им, а и цялата им връзка изглежда сякаш в застой. Все пак обаче певицата е с цели 13 г. по-голяма от Георги, но както са казали по-мъдрите хора – за любовта никога няма възраст.

Бившата изгора на Слави винаги е искала силно да се омъжи и да има много деца, но сякаш все попада на мъже, които са на друго мнение. Дългия е известен с големия си страх от обвързване, а сега виждаме, че това го има и у диджей Дончо. Може пък в младите мъже да е бъдещето на Алекс Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар