Див скандал разтърси Къщата: Виж какво си изкрещяха Катрин Вачева и Гъмов! (шокиращи подробности)

Див скандал разтърси Къщата: Виж какво си изкрещяха Катрин Вачева и Гъмов! (шокиращи подробности)
5 (100%) 1 vote

Моделът Катрин Вачева успя да изкара извън нерви видимо спокойният Станимир Гъмов!

Яростен скандал се заформи в Къщата на Вип Брадър, а неистовите красъци шокираха съквартирантите. Този път обаче виковете не идват от войната между Здравко Желязков и Кичка Бодурова, а от яда на видимо спокойния Станимир Гъмов, който полудя от нахалството на Катрин Вачева.

Докато Станимир Гъмов гледаше с насмешка и дори леко съжаление на глуповатите плеймейтки Моника Валериева и Светлана Василева, в случая с Катрин Вачева той излезе извън кожата си. Защото моделката не спря с претенциите и капризите си.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов не издържа на капризите на Катрин Вачева и вечното мрънкане, а излезе извън нерви и скочи срещу нея

Повод за скандала бе последното останало кафе в Къщата, което Катрин Вачева демонстративно прибра за себе си, заявявайки, че не можела да издържи и ден без ароматната напитка. И скочи срещу Люси Иларионов, който понечи да раздели кафето по равно за всички или поне така, че да има за няколко човека.

„Не го пипай! Не стига, че половината от храната изяждаш, ами сега и кафето. Ще минеш без него“, фръцна се Катрин Вачева и буквално изтръгна бурканчето от ръцете на Люси Иларионов. Което събуди гнева на Станимир Гъмов, както никога досега.

„Коя си ти и какво си позволяваш?! Вчера дошла тук и се разпорежда. Не ми е ясно дори какво правиш в тази къща. Аман от кифли с претенции. Грам мозък нямате в главата, как не ви е срам. Вземи прочети една книга в живота си и тогава си отваряй устата за каквото и да било“, скочи актьорът Станимир Гъмов по-бесен от всякога.

Скандалът между двамата допълнително нагнети обстановката в Къщата, а обидената Катрин Вачева още дълго продължи да бълва огън и жупел пред Кристина Димитрова, която се оказа единствената й дружка сред всички.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Див скандал разтърси Къщата: Виж какво си изкрещяха Катрин Вачева и Гъмов! (шокиращи подробности)”

  1. zlatena

    окт. 04. 2015

    Катрин Вачева се занимава със бизнес проституция вече има клип със нейно участие в интернет.

  2. Zlatina Savova

    окт. 04. 2015

    Бизнеса на лицемерното интригантско плашило Катрин е проституцията.Дано чаровникът Гъмов да издържи до края да бъде силен ,пожелавам му успех и победата в Вип брадър 2015.

Добавете коментар