Жестоко: Иван Христов разкри истина, която смаза Вихра! (за пореден път смачка бившата си)

Жестоко: Иван Христов разкри истина, която смаза Вихра! (за пореден път смачка бившата си)
4.3 (85%) 4 votes

Иван Христов бе твърде откровен в признанието си, без да се замисли, че жестоко обижда майката на дъщеря си Ава!

Продуцентът Иван Христов дълго време бягаше от всякакви медийни изяви и интервюта, свързани с личния му живот. За разлика от днес обаче, когато в името на рейтинга на „Фермата“, склони не само да се изтъпани пред репортерите, но и да повдигне завесата към семейството си с Ирина Тенчева.

С думите си, Иван Христов определено „изписа вежди“ на настоящата си половинка, но за пореден път „извади очите“ на бившата си съпруга Вихра Петрова. Защото заяви на всеослушание, че по времето, през което е бил женен, не само не се е чувствал щастлив, но е бил тотално изгубен.

Иван Христов

Иван Христов и Вихра Петрова по време на болезнения и скандален развод

„Бях се изгубил наистина. Търсех себе си, но не можех да се открия. Все едно се намирах в омагьосан кръг, от който напирах да изляза, но не успявах. След като срещнах Ирина и разбрах какъв човек е тя, нещата коренно се промениха. Влюбих се в нея и спечелих не само партньор и сродна душа, но преоткрих и своята“, признава Иван Христов за ужас на предадената си съпруга Вихра Петрова.

„Любовта ми към Ирина ме накара да се откажа от най-големия си порок дотогава – алкохола, от който не можех да избягам. Затова и времето ми с нея никога не е достатъчно. Гледам да прекарвам всяка свободна секунда с Ирина и с децата ни“, хвали се Иван Христов.

Близки до бившата му Вихра Петрова обаче, която той така жестоко нарани с изневярата си преди 4 години, са убедени, че гордата брюнетка незаслужено е унизена за пореден път.

„Бива ли да говори такива неща публично, сякаш на Вихра малко й беше болката и мъката, която й причини. Да се биеш в гърдите колко си влюбен и щастлив с другата, след като си съсипал живота на законната си съпруга, това не е достойно поведение. Дай Боже в най-скоро време Вихра да открие човека за себе си, защото знаем, че той ще бъде много по-стойностен от бившия й“, категорични са близки до Вихра Петрова.


Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Жестоко: Иван Христов разкри истина, която смаза Вихра! (за пореден път смачка бившата си)”

 1. !!!

  окт. 05. 2015

  Za alkohola edinstveniq otgovoren e Ivan nikoi drug.Slab maj-slabi dumi …i nepohvatni predavaniq,v koito nqkoi trqbva da e naranen,unizen i ubiden.

 2. Боби

  окт. 05. 2015

  Абе, този човек е наистина тотално изгубен и не се усеща, горкия! Да се биеш в гърдите, колко си щастлив и колко си бил нещастен с предишния си партньор и то в ефир е май-малкото мъжка постъпка, да не кажа заболяване.. Просто за пореден път доказа, колко е слаб, колко е немощен в напъните си да покаже колко е щастлив. Никой щастлив, грамотен и културен мъж и баща не би си позволил подобно държание. Този мъж е просто обработен до такава степен и манипулиран,че живее в някакъв сън за себе си. А, ТЯ сегашната му спътница си оплита кошницата междувременно и него същевременно. Дори не се замисля, че губи дъщеря си по този начин, което ако го проумее един ден ще го съсипе из основи. Просто болен мозък! Явно, алкохолът е оставил трайна и незаличима следа в мозъка му.

 3. НЕДОВОЛЕН

  окт. 08. 2015

  Във ефир Иван е много силен но като мъж е кръгла нула мъж под чехъл загубил мъжкото достойнство !!!!!!!!!!!!!!!!. Лесно е да говориш с омраза но е много трудно да се извиниш!!!!!!!!!!!!!!.

 4. тоат

  окт. 20. 2015

  Смачкал бившата си ???? Че тя толко смачкана, че повече накъде бе ! селянса хармянлийска !!

Добавете коментар