Потресен: Георги Христов изригна след разкритието на Здравко и Катя! (още за грозния скандал)

Потресен: Георги Христов изригна след разкритието на Здравко и Катя! (още за грозния скандал)
3 (60%) 2 votes

Георги Христов остана като втрещен от факта, че колегите му Катя и Здравко от дует „Ритон“ уреждат сметки зад гърба му!

След като Катя и Здравко от дует „Ритон“ предизвикаха огромен смут в Къщата на Вип Брадър, а и извън нея с откровения си разказ за отношенията с Георги Христов и обидите по негов адрес, то и втората страна в скандала проговори.

Припомняме, че Здравко Желязков обвини големия изпълнител Георги Христов в редовно и доста агресивно пиянство, от което той ставал напълно друг човек. „Спасявали сме го от бой, защото не знае какви ги дрънка като се напие, а той си позволи да нагруби по най-просташкия начин жена ми Катя. Ако тогава ми беше пред очите, щях да го унищожа“, разпени се Здравко от дует „Ритон“ пред съквартирантите в Къщата.

Ритон

Георги Христов не вярвал на ушите си след думите на Катя и Здравко от Ритон в Къщата

Дори и това да е самата истина, то според повечето зрители, не беше уместно певците да говорят за човек, който не присъства в шоуто и не може да се защити или да отговори на минутата.

Близки до Георги Христов разкриха, че певецът е останал тотално потресен от видяното и чутото в ефира на Нова телевизия и е избухнал от възмущение. Това обаче е била само първоначалната му реакция.

Официалното становище на гласовития Георги Христов по въпроса, е повече от кратко и ясно. „Аз колеги не коментирам. Не ми пука какво говорят те за мен и само мога да им пожелая здраве и успехи“, заяви пред медиите певецът.

Който обаче бил жестоко наранен от постъпката на ритонците и изригнал. „В случая и двете страни имат своето право. Дует „Ритон“ са прави да протестират и да потърсят сметка за обидите, а Георги Христов напълно нормално се ядосва от това, че след толкова години на сцената, вече застаряващи звезди си вадят кирливите ризи пред света. Както и да го погледнеш, панаирът беше пълен и освен сеир за народа, друго не излезе от тази работа“, коментират източници от бранша, познати и на двете страни.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар