Сензационен обрат: Григор Димитров и Мария Шарапова отново заедно! (пълни разкрития за влюбените)

Сензационен обрат: Григор Димитров и Мария Шарапова отново заедно! (пълни разкрития за влюбените)
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров и Мария Шарапова се събират отново, защото любовта им се оказа по-силна!

Невероятен и сензационен обрат в отношенията на Григор Димитров и Мария Шарапова накара медиите да гръмнат, а феновете на тениса да се изкефят от задоволство.

Оказа се, че родната звезда и рускинята не могат да преодолеят любовта си един към друг и се събират отново. Това оповести на всеослушание и с пълна отговорност за думите си, известната пророчица и народна лечителка Соня Заварчик.

Григор Димитров

Григор Димитров скоро отново ще бъде в обятията на Мария Шарапова

Соня Заварчик се кълне, че Гришо и Маша ще бъдат заедно съвсем скоро като дори вече са разговаряли и са направили първите стъпки към сдобряването си. „Григор Димитров обожава това момиче, а и тя не може без него. Обичта им е много силна, много по-силна от всичко, което ги раздели и съдбата ги събира пак – помнете ми думите!“, обяви ясновидката Соня Заварчик.

Нещо повече – тя обясни, че раздялата на Григор Димитров и Маша не се дължи нито на рутина и липса на чувства, а още по-малко на изневяра. „Чисто и просто той й е казал нещо леко обидно, с което я е засегнал. Гришо е избухнал в неподходящ момент, а е доста темпераментен. Мария пък има силно его, както и той и никой от двамата не е пожелал да отстъпи. Детински му работи“, пророкува Заварчик.

Според нея обаче е задължително Гришо и Маша да се съберат и то не само заради чувствата си, а и заради кариерата на нашенеца, която започна стремглаво да запада. От една страна мъката по Мария Шарапова пречела на Григор Димитров, а от друга му влияела прокоба, получена от завистниците около него.

„Направена му е магия, но не целенасочена, а просто енергията на злобните хора го застигна. И когато той не намира сили в сърцето си и в любовта, нещата му разбираемо тръгнаха надолу. Но всичко това скоро ще остане в миналото и Григор отново ще е щастлив – на корта и в живота“, категорична е Соня Заварчик.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар