Хората скочиха: Маги Халваджиян прави недопустимото!

Хората скочиха: Маги Халваджиян прави недопустимото!
3.7 (73.33%) 3 votes

Маги Халваджиян е продуцентът на шоуто, но действията му не подсказват професионализъм!

Маги Халваджиян не действа професионално в X Factor, според някои хора

Маги Халваджиян не действа професионално в X Factor, според някои хора

Зрителите и фенове на X Factor сериозно негодуват от решенията на Маги Халваджиян като ментор. Според тях той действа на базата на мъжките си симпатии, а не на това кой е добър в пеенето. Самият арменец заяви, че в неговия отбор иска предимно артисти, а не само гласове, но прави впечатление, че всяка хубава жена бива избирана от него и едва когато вече се появи наистина уникален талант, е готов да се раздели с мъка с някоя хубавица, забеляза Kliuki.bg.

„Какво прави той, по дяволите? Слуша ли изобщо или само гледа поличките на девойките. Събра си само хубавици. Чернокожото момче и пълната дама са изключения, които нямаше как да не включи, но имаше и други прекрасни гласове, които бяха игнорирани заради красотата на тази или онази.“ – смята зрител на шоуто.

Негодуванията към Маги Халваджиян започнаха още от самото начало на предаването, след като се разбра, че този път ще бъде не само продуцент, но и ментор. Мнозина оспорват качествата на арменеца в областта на музиката, понеже той никога не се е занимавал с това професионално. Той обаче, подобно на Любо Киров в миналия сезон, твърди, че ще залага на образа, а не на „голия“ глас.

Магърдич Халваджиян като цяло е по правенето на шоу, а музиката е част от почти всяко шоу. Той обаче явно счита, че даден артист ще се хареса, ако изглежда привлекателен по визия. Дали е така и кои трима ще поведе към концертите, ще узнаем скоро.

„Маги не лош човек, но живее само за славата. Обожава това да се пише и говори за него. Ако може, само с добро, разбира се. Работохолик е, но пък затова е номер 1 в своята сфера.“ – счита позната на арменския продуцент.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар