За първи път: Ето я мистериозната съпруга на Пламен Галев! (СНИМКИ и разкрития за Емилия Градевска)

За първи път: Ето я мистериозната съпруга на Пламен Галев! (СНИМКИ и разкрития за Емилия Градевска)
4.5 (90%) 2 votes

Съпругата на издирвания от години Пламен Галев за първи път в общественото пространство!

Невероятен интерес предизвикаха първите снимки на мистериозната съпруга на издирвания от години Пламен Галев. Това е Емилия Градевска, която винаги досега умело се е крила от погледа на медиите и обществото.

Емилия Градевска живее в Лондон, заедно с двете си деца Георги и Светлана Галева, а истината за нея е повече от любопитна. Защото, за разлика от съпруга й Пламен Галев, чиито тъмни сделки и криминално минало го превърнаха в една от емблематичните фигури на подземния свят у нас, то любимата му е типичната домакиня.

Пламен Галев

Ето я съпругата на Пламен Галев – за първи път в медийното пространство

Близки до Емилия Градевска разкриха, че тя никога не е участвала в бизнеса и схемите на братя Галеви, а се е стремяла да остане в сянка и единственото, което е имало значение за нея, са децата и семейството, пише вестник „Галерия“.

Нещо повече – преди броени дни лично Пламен Галев е бил засечен в Лондон, където е прекарал един уикенд в компанията на семейството си край домашната трапеза.

„Емилия е съвсем обикновена жена. Дори не знаем какво общо може да има с Пламен Галев, тъй като е скарана с всички навици и привички на така наречените мутреси и жени на мафиоти у нас. Емилия няма навика да обикаля по молове и бутици, да ходи на разкрасителни процедури и да харчи пари като за световно. Напротив – обича да си стои у дома, да се грижи за къщата и да общува с децата си“, разкриват близки до блондинката.

Емилия Градевска е типичната домакиня, а не жена за моловете

Емилия Градевска е типичната домакиня, а не жена за моловете

Може би пък тъкмо затова Пламен Галев толкова държал на нея. Припомняме, че той рядко се вижда с отрочетата си и съпругата си, което дава обяснение защо толкова държи половинката му да е сериозен и отговорен човек, на когото изцяло да повери грижите за дома и двете деца.

Емилия Градевска живее в Лондон с двете си деца Светлана и Георги

Емилия Градевска живее в Лондон с двете си деца Светлана и Георги


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар