Ужас: Страшен кошмар преобърна живота на Иван Христов! (ударът го смаза – още подробности)

4

Жесток удар за Иван Христов, който го свари напълно неподготвен!

Продуцентът Иван Христов изживя страшен удар, който преобърна изцяло живота му, без дори да го очаква. За кошмара, който определя като най-жестокия в живота си досега, разказа самият опосум, след като едва не се простил с живота си.

„Случи се преди няколко години, но картината е още пред очите ми и до днес. Такъв шок не бях преживявал и се благодаря на Бог всеки ден, че не се случи най-лошото с мен или с друг човек“, разказва половинката на Ирина Тенчева.

Иван Христов
Иван Христов признава, че тази картина е почти всеки ден пред очите му

Оказа се, че във фаталния ден, за който говори, Иван Христов обърнал няколко чашки с приятели в Стара Загора – по типичния си за тогава навик, след което направил върховната глупост да се качи в автомобила си и да потегли.

Едва няколко минути по-късно обаче изгубил контрол върху управлението на колата, която се забила с трясък в боклукчийски камион. Като по чудо катастрофата се разминала без сериозни наранявания за никого и слава Богу, без жертви. Оттогава обаче Иван Христов не е същият човек, признава самият той.

„Бях наксвасен като прасе, да си го кажа честно. Това е най-голямата ми глупост и грешка в живота, и няма да отричам, че само късметът ме спаси, защото бях много виновен. За щастие, освен изпомачкани ламарини, нямаше други поражения, но след този момент нещо в мен се пречупи и ме накара да преосмисля живота си – какво правя аджеба“, споделя Иван Христов.

Той много пъти е твърдял, че запознанството и любовта му към Ирина Тенчева са отворили очите му за истинските неща в този свят, но въпросният кошмар го белязал завинаги. „Кой знае, ако това не се беше случило, може би нямаше да ми дойде акълът толкова бързо. Ако можех да се върна назад обаче, никога нямаше да се кача в колата си“, съжалява искрено продуцентът на „Фермата“.


4 коментара
 1. анонимен казва

  Тогава е пиел по кръчми сега е битов алкохолик. Пие в къщи само. И не сам, разбира се! намери си половинката , за която така разпалено и влюбено говори, а именно Ирина Тенчева. За близките и , и нейни познати не е тайна,че тя също обича чашката , но се контролира все още. Вечер заедно седят и си дънат бутилка и две вино с вечерята и след това. И често са превишавали дозата, но лягат и всичко на следващия ден отминава. Така,че прав е когато казва,че е намерил сродната за него душа. Господ не скитач, рано или късно събира такива. Сродни по чашка души, за тях любовта е преоткриване и ново спасение 🙂 🙂 🙂

 2. Kiro казва

  Склатиха го алкото от страни, че нанесе удар по достойнството на майката на дъщеря си, което рефлектира и на самото дете и започна да търси оправдания в други случки и събития за неговото изтрезняване. Беше Ирина единствената причина ,след като са се били преоткрили. Боже, този толкова ниско ми падна в очите,че удари всички дъна! Явно, цял живот ще си живее в делириума и няма излизане от там. Алкохола нанасяте тежки и необратими последици върху мозъка и дефакто съзнанието на човека. Факт!

 3. Лили казва

  Този няма да спре да се излага . Путьо , чехльоk бил прероден в какво? Идиот! Шут безподобен!

 4. Ирина казва

  Вълкът,кожата си мени, но нрава не.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.