Камелия пред bTV: Гарантирам, че всеки ще отслабне, ако се храни като мен поне месец! (разкри режима си)

Камелия пред bTV: Гарантирам, че всеки ще отслабне, ако се храни като мен поне месец! (разкри режима си)
4.6 (92%) 5 votes

Поп фолк дивата Камелия е убедена, че няма човек, който не може да отслабне – единственото, което пречи, сме самите ние!

Русокосата фурия Камелия разкри хранителния си режим и начинът, по който успява да свали килограми след някоя и друга разгулна вечер и забранени храни. Тя заяви пред bTV, че всеки човек гарантирано ще отслабне ако се храни като нея поне известно време, било то мъж или жена.

„Обзалагам се, че всеки ще свали килограми по този начин – и дамите, и господата, на които шкембетата им пречат. Хранете се така дори само един месец и не само вие, ами и всички около вас ще видят резултата с очите си“, гарантира певицата.

Камелия

Камелия е убедена, че няма човек, който не може да отслабне, но има хора със слаба воля

Камелия сподели, че най-важното в нейната диета за отслабване е изключването на всички млечни продукти и месото в течение на периода, който си е определила за сваляне на килограми.

„Аз съм свикнала и така ми харесва, чувствам се жива и пълна с енергия. Затова и почти не посягам към месото, но хората, за които това е проблем, нека опитат да го изхвърлят от трапезата си поне за 4 седмици. Когато се занимавате с нещо интересно или се отдадете на работата си, ще видите, че времето минава бързо и изобщо няма да ви е проблем“, обяснява Камелия.

Второто важно и задължително условие, което тя спазва, е на всеки две седмици да гладува по пълни 36 часа. Единственото, което може да консумира тогава, е много, но наистина много вода и чай без захар.

„Човек не живее, да да яде, а яде, за да живее – ако веднъж проумеем това, никога повече няма да сме пълни или дебели. Аз лично гладувам не по 36 часа на две седмици, а по 36 часа всяка седмица. Така като ме гледате, да ви изглеждам болна, отмаляла или без сили?! Напротив – по-здрава съм от всякога, а като слушам комплиментите на хората, май изглеждам доста добре“, смее се Камелия, която е напълно убедена в отличните резултати на своя хранителен режим.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Камелия пред bTV: Гарантирам, че всеки ще отслабне, ако се храни като мен поне месец! (разкри режима си)”

  1. Цветан

    окт. 08. 2015

    Да опитват този хранителен режим тези, които се правят на звезди. Нас, които не ни дават по телевизията ще си хапваме мръвки и те така. :)))))

Добавете коментар