Търпението й свърши: Ернестина изригна срещу Катрин! (обидите на Вачева минаха границата)

Търпението й свърши: Ернестина изригна срещу Катрин! (обидите на Вачева минаха границата)
5 (100%) 2 votes

Ернестина Шинова досега пазеше поведение и пълно мълчание в Къщата, но нервите й не издържаха!

Един от най-спокойните, уравновесени и солидарни с останалите съквартиранти в този сезон на Вип Брадър, определено е актрисата Ернестина Шинова. Вече почти месец половинката на режисьора Андрей Слабаков се явява миротворец в Къщата като успя да намери общ език и да приласкае като майка дори т.нар. „кифли“ Моника Валериева и Светлана Василева.

Както всяко нещо обаче, така и търпението на Ернестина Шинова си има граници, които бяха преминати от устатата моделка Катрин Вачева. Още снощи Катрин открито обвини в ефир Ернестина, Моника и Светлана в конспирация срещу нея и стремеж да я елиминират от шоуто.

Ернестина Шинова

Катрин Вачева пресоли манджата и Ернестина Шинова не издържа

Днес обвиненията на дългобедрата Вачева продължиха с пълна сила като тя първо скочи с обиди към Моника Валериева, а после подхвана и нищо неподозиращата Ернестина Шинова.

„Теб пък не те ли беше срам?! Зряла жена, на години и с опит, да се вържеш на акъла на две момичета, които едва четат. От тях съм го очаквала, защото ги знам що за стока са навън, но теб те смятах за умна жена. Явно тук всички забравяте морал и принципи, а ви интересува само играта и лицемерието пред камерите“, избухна Катрин Вачева, на което обаче Ернестина не остана длъжна.

Актрисата заяви на висок тон, че не е длъжна да се съобразява с болните фантазии на хората и ако Катрин вижда конспирация, да си живее с нея. „Много неща търпим в тая къща от месец вече и казвам баста! Ако имаш проблем с мен, ела и ще го решим като нормални хора. Но да слушам крясъци и глупости, няма да я бъде. Ти си устато момиченце, но не знаеш аз каква съм като подпаля“, ясно й заяви Ернестина Шинова, след което обърна гръб и заряза Вачева да си говори сама.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар