Неочаквано: Решението на Симона разплака Глория! (очакваше всичко, но не и това)

Неочаквано: Решението на Симона разплака Глория! (очакваше всичко, но не и това)
5 (100%) 2 votes

Симона Загорова взе решение, от което и сама се изненада!

Примата на фолка Глория не успя да сдържи сълзите си след новината, която й съобщи единственото й чедо – дъщеря й Симона Загорова. Младото момиче, което тази година бе абитуриентка, взе съдбовно решение, което натъжи родителката й.

А именно – Симона добре премислила нещата и шансовете си за бъдеща кариера и е решила да си тръгне от България. Красивата девойка сериозно е обмислила варианта да се премести да учи в Лондон, за да може от една страна да получи по-добро образование и реализация, а от друга – да се яви на някой от тамошните музикални формати.

Симона Загорова

Симона Загорова реши да опита късмета си и шансовете за успех в чужбина

Симона Загорова отлично знае, че за жалост, България не предлага добри възможности за младите хора, а музикалните формати са повече за печелене на рейтинг на съответната телевизия, отколкото за старт в кариерата на талантите.

„Какво да правя тук – да се явя на кастинг в „Х Фактор“ или „Гласът на България“, за да скочат всички и да кажат, че майка ми ме е уредила да остана с връзки. Не, благодаря! А и вече имам записани песни, тези формати не могат да ми помогнат наистина да се реализирам. Други са нещата в Англия, където след една подобна победа в телевизионно риалити, ставаш звезда в световен мащаб“, разсъждавало момичето и дори гаджето й Симеон Данев я подкрепил, макар и с болка в сърцето.

Самата Глория също отлично разбирала Симона Загорова и по никакъв начин не искала да пречи на желанията й в живота. Вероятността да бъде разделена на хиляди километри от любимото си дете обаче, като всяка майка, я накарали да пролее не малко сълзи след новината.

Все още обаче Симона Загорова си е тук и не е стегнала куфарите. Така че предстои да видим дали пък няма да я налегне предварителна носталгия и да предпочете семейството и любовта пред неясното бъдеще и несигурна кариера на Запад.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Неочаквано: Решението на Симона разплака Глория! (очакваше всичко, но не и това)”

  1. Кристина

    февр. 26. 2016

    Мони каква звезда. Каква кариера. Какви формати. Какви колежи. Само като видят че няма талант и нулеви гласови индикации. Само ще изложи примата иконата на бг музика майка си гло. Покрай изборите мони доди да пее в родния ми град. Пее фалшиво и на плейбек. Бяха възмутени цялата зала. Това дъщерята на примата гло ли е. Стана за смях в залата. Друго й е призванието. Няма ни таланта ни гласа на гло. Гло завладя публиката от1994до сега. Браво на гло

Добавете коментар