Огромното сърце на Криско излезе наяве!

Огромното сърце на Криско излезе наяве!
4.6 (92%) 5 votes

Криско разчувства феновете, след като направи голям жест към една млада участничка в X Factor!

Криско даде нов шанс на Анджела, с което я трогна

Криско даде нов шанс на Анджела, с което я трогна

Кристиан Талев, когото всички познават като Криско, се доказа като най-широко скроения от менторите в X Factor и заобиколи правилата. Той направи жест за едно от момичетата, какъвто другите трима от журито не направиха за своите участници. Рапърът първоначално не включи Анджела сред шестте девойки, които продължават към третия кръг на шоуто, но после размисли и реши да има седем момичета в Къщата на съдиите, видя Kliuki.bg.

Излагацията на 17-годишната Анджи беше една от най-големите в шоуто дотук, тъй като русокосата чаровница забрави текста на песента, която изпълняваше. При втория си опит тя все пак довърши нещата, но отново изпусна за миг част от текста. Като цяло обаче пеенето на Анджела бе на ниво и тя показа, че има голям талант.

Може би и затова Криско реши да й даде още един шанс. Първоначално, сякаш повлиян от злобните нападки на Люси Дяковска към Анджи, рапърът направи смяна и отстрани девойчето. Ден по-късно обаче той я върна в шоуто, при това лично.

Такива изключения не се правят за пръв път в българския вариант на X Factor. През миналия сезон, по настояване на Саня Армутлиева, до концертите стигнаха не три, а четири момичета. За да бъде честно, продуцентът Маги Халваджиян даде и на останалите отбори по още един участник за последната фаза на шоуто. На всичкото отгоре и Мирян Костадинов бе върнат, въпреки че Мария Илиева реши друго първоначално, но публиката си каза думата тогава.

Дали Анджела Киркова ще успее да достигне до концертите или пак ще разочарова, предстои да бъде излъчено. Факт е обаче, че Криско засега се показва като човека с най-голямо сърце от всички в журито. Той се държи най-добронамерено към участниците и се опитва да бъде най-мек в критиките си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар