Извънредно: Виж как Здравко осигури победата на Ритон във Вип Брадър! (разкриха скандалната тайна)

Извънредно: Виж как Здравко осигури победата на Ритон във Вип Брадър! (разкриха скандалната тайна)
5 (100%) 3 votes

Здравко Желязков и Катя Михайлова от дует „Ритон“ са гарантираните финалисти във Вип Брадър!

Любимците на поколения българи Катя и Здравко от дует „Ритон“ са гарантираните победители в този сезон на Вип Брадър. Победата им обаче няма да се дължи единствено на смс-те на зрителите, които безспорно харесват певците, а на силата на масоните.

Оказа се, че Великата ложа на България категорично ще играе в полза на Ритон, за да ги доведе до финала. Защото Здравко Михайлов е един от членовете на братята зидари, разкриха изненадващо тайната източници пред вестник „България днес“.

Ритон

Ритон са безспорните победители в този сезон на Вип Брадър

Близкият и стар приятел на Здравко от Ритон – Георги Икономов, с когото двамата доскоро бяха част от Великата ложа, признава, че към момента Ритон не се нуждаят от подкрепа, защото така или иначе се ползват с обичта на съквартирантите, а и на зрителите.

Когато се наложи обаче, масоните щели да се стегнат и да се обединят с достатъчно количество смс-и в полза на естрадните ни величия, тъй като и без друго могат да си го позволят.

„Любен Цветков, който е кум на Катя и Здравко и лидер на композиторското ложе вече е организирал своите колеги как да действат в сюблимния момент. А най-интересното е, че самият Бойко Борисов ще даде рамо на Ритон, които са му съседи в Банкя. Премиерът много харесва дуета, възхищава се на творчеството им и категорично ще им даде огромна помощ“, разкриват източниците пред столичния ежедневник.

И така, в един момент ще се окаже, че Луна, която предложи дори брак на Бойко Борисов, ще бъде пренебрегната от мечтания си жених, заради чаровниците от дует „Ритон“.

„Как да не я съжалиш, женицата?! Милата, на главата си ще застане заради страстта си към Бойко Борисов, а той така да я предаде“, с насмешка коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Извънредно: Виж как Здравко осигури победата на Ритон във Вип Брадър! (разкриха скандалната тайна)”

  1. недоволен

    окт. 09. 2015

    Всички български изпълнители са са харесвани но това което се разиграва на живо във вип брадър е ужас !!!!!!!!!!!!.Жалко че сме такова злобно племе!!!!!!!!!!!!!.

  2. Много добре го каза Бодурова.Щом могат да я обиждат,да понасят удари и РИТОН.

Добавете коментар