Какво работи Катрин Вачева?! (ВИДЕО с „библиотеката” на пишман-модела)

Какво работи Катрин Вачева?! (ВИДЕО с „библиотеката” на пишман-модела)
3.8 (75%) 4 votes

Катрин Вачева умее да демонстрира високо самомнение, но зрителите не прощават самочувствие без покритие

Катрин Вачева се превърна в една доста по-несимпатична на съквартирантите си Луна. Моделката успя да ядоса дори зрителите, които я наказаха по най-добрия начин, видя kliuki.bg.

Силиконката, която придоби печална слава след изритването си от „Бягство към победата” на Слави и ко, дава всичко от себе си да придобие и скандална слава в Къщата. Тя не само не ще да влиза в клишето „плеймейтка, пък мила и добра”, но и с лекота настройва целия наличен състав срещу себе си.

Луна може да ги докарва до лудост с орнаментика и прищевки, Кичка може да не пуска кухнята, но все пак имат моменти на единение и споделена радост с останалите. На Катрин Вачева обаче приятелчета и зрителска симпатия не й трябват!

Брюнетката воюва с посестримите си, лишава съквартирантите си от скъпоценен бюджет и пет пари не дава за авторитети. Накара дори балансираните Катя от „Ритон” и Ернестина да застанат срещу нея!

Докато опитва да воюва с цяла тайфа звезди и да доказва телепатичните си умения, зрителите отговориха на големия въпрос: Какво точно работи Катрин Вачева?katrin vacheva

За зрелите звезди може да е световнонеизвестна, за Здравко – „ВИП, защото просто я пребил някакъв идиот”, за плеймейтките – конкурентка и завистница, за публиката обаче е героиня от впечатляващо видео.

Фоневете на шоуто с радост разпространиха видео, в което се вижда какъв точно модел е бойната дама и къде да гледаме, за да видим най-големите й заложби. „Частната библиотека” на Катрин Вачева вече е ясна и се радва на силен интерес. Друг е въпросът, че не се намери някой, който да изтръпне пред смайващата красота и придобивки, за които твърди, че й завиждат плеймейтките в Къщата.

Поне се намери доказателство за прословутото моделство на Катрин Вачева, макар и не много в сферата на висшата мода:

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар