България изригна: Наглостта на Максим Стависки е шокираща! (семейството на Мануела съсипано)

България изригна: Наглостта на Максим Стависки е шокираща! (семейството на Мануела съсипано)
4.4 (87.5%) 8 votes

Максим Стависки за пореден път си спечели всенародния гняв на българите!

Шампионът по фигурно пързаляне Максим Стависки предизвика нечуван скандал, а семейството на Мануела Горсова е тотално съсипано. Защото Софийският градски съд след дълго разглеждане отхвърли иска на ищцата срещу Максим и застрахователната му компания „Дженерали застраховане“ за 189 254 лева за имуществени вреди.

Решението на съда разгневи българите, а идния петък в 10 часа се готви и масов протест пред сградата на съда, организиран във Фейсбук. Поводът за протеста не е само отхвърления иск от съда, а върховната наглост на Максим Стависки и адвокатите му, заради които Мануела Горсова и семейството й са длъжи да заплатят огромната за тях сума от 21 000 лева за разноските по делото.

Максим Стависки

Не Максим Стависки трябва да плати на Мануела, а тя на него… безумие!

„Това е безумие. Според съда Мануела и семейството й не трябва да получават исканата сума от Максим Стависки, тъй като видиш ли – те не били плащали лечението й в Израел със собствени средства, а с пари, събрани от щедростта на хората, от благотворителност. И това ако е нормална държава, ние сме крале до един“, коментират бесни потребители в мрежата.

Припомняме, че Мануела Горсова пострада адски тежко при катастрофата край Ропотамо, когато Максим Стависки пиян до козирката се качи в амтомобила си и предизвика пътното произшествие.

Състоянието на Мануела продължава да е страшно и на практика не се знае дали тя някога изобщо ще може отново да води нормален начин на живот. „Това семейство и младото момиче са почернени завинаги, само защото Максим се е мислил за Господ и се е качил пиян зад волана. И сега не само, че го помилват, ами семейството на Мануела трябвало да му плати разноските. Чудовищно, зверско и отвратително“, възмущават се от дън душа българите.

Още повече, че и до момента лечението на Мануела продължава, а разходите, които трябва всеки месец да се отделят за нея, са над 5000 лева. „И какво излиза сега – че хората, които сме помогнали с пари на Мануела, сме го направили, за да може Максим да не се изръси ли?!“, отвратени са нашенци.


Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “България изригна: Наглостта на Максим Стависки е шокираща! (семейството на Мануела съсипано)”

 1. Zara Nenkova

  окт. 09. 2015

  Какво значи "да му плати разноските" Савински не води дело.
  Съдиите са работити и трудът им трябва да се заплати. Нали така.

 2. Joana Rubin

  окт. 12. 2015

  хайде, стига са го изнудвали това момче. малко ли пари се изръси, без да е виновен, защото му бяха нарязали маркучетата на колата и искаха да го убият. а той им даде много пари. и те все недоволни. не трябва да си играят така с постигналото ги нещастие, а да си понесат кръста, както всички останали от нас. какво е дирила тя там с ония мъже. не съм зла и дори исках да я лекувам без пари, но майката и бащата май само парите ги вълнуват.

 3. Joana Rubin

  окт. 12. 2015

  много правилно. то и съдиите се уливат и не съдят правилно много пъти, но този път ми харесва. тия искат само да смучат пари.

 4. стеф

  апр. 30. 2016

  Най-злобни сме ние българите…Само Бог може да съди…Нека вече му простим!

 5. стеф

  апр. 30. 2016

  Направил е много за България!Нека му простим най-после.

Добавете коментар