Прекали! Кичка Бодурова удари Здравко по най-слабото му място

Прекали! Кичка Бодурова удари Здравко по най-слабото му място
5 (100%) 2 votes

Кичка Бодурова не успя да сдържи гнева си в конфликта с дует „Ритон“ и атакува по най-слабото им място!

Кичка Бодурова засегна Здравко от "Ритон" по най-жестокия начин

Кичка Бодурова засегна Здравко от „Ритон“ по най-жестокия начин

Сблъсъкът между Кичка Бодурова и Здравко от „Ритон“ вече излезе от рамките на нормалността и придоби жестоки измерения. Досега двамата се караха само на професионална основа и някак се съревноваваха кой е по-велик певец. Днес обаче зрителите видяха как Кичка атакува Здравко там, където го боли най-много.

Половинката на Катя поиска доказателство от колежката си за твърдението й, че е пяла в „Сизър Палас“ в САЩ през 1999 г. Това Бодурова го прие като лична обида и през сълзи се закле в детето си, че казва истината. Здравко обаче продължи с хапливите думи, докато накрая не си го получи.

„Кълна се в детето си – нещо, което ти не знаеш какво е.“ – изстреля Кичка към Здравко.

Макар да бе видимо наранен, певецът се усмихна с репликата „Продължавай…“ На всички е известно, че голямата болка на „Ритон“ е именно липсата на деца в живота им. Дълго време се смяташе, че двойката се е отдала само на кариерата си и затова няма свое поколение, но през последните години се говори усилено, че един от двамата не може физически да има деца и затова семейството е останало бездетно.

Едно от нещата, които провокираха отново конфликта между Кичка и Здравко и Катя, беше проведеният музикален конкурс, в който те взеха участие заедно и с Кристина Димитрова. Поставеното жури от Люси, Луна и Ернестина избра за победител дует „Ритон“, а Кичка Бодурова остана втора. Така естрадната изпълнителка се почувства унизена, тъй като сама хвърли ръкавицата за дуел с колегите си, но не успя да спечели.

Определено това са двете страни на тазгодишния „ВИП Брадър“. Една част от народа подкрепя сляпо Кичка Бодурова, каквото и да стори в Къщата, а друга харесва „Ритон“. Приятели навън – врагове в Къщата. Това направи шоуто с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Прекали! Кичка Бодурова удари Здравко по най-слабото му място”

  1. недоволен

    окт. 10. 2015

    Обичаме българските изпълнители но тази злоба в къщата показва че българинът е злобен и завистлив !!!!!!!!!!!!!! .Всеки гради кариера по-различен начин .Грозно е да нападаш и да не уважаваш колегите си!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар