Измама в X Factor: Проклятието „Слави Трифонов“ пак прецака Светльо

Измама в X Factor: Проклятието „Слави Трифонов“ пак прецака Светльо
3.5 (70%) 4 votes

Слави Трифонов явно ще преследва цял живот Светозар Христов!

Слави Трифонов вечно ще преследва Светозар Христов

Слави Трифонов вечно ще преследва Светозар Христов

Феновете на X Factor съзряха поредната измама в любимото си щоу. Един от най-добрите състезатели тази година е Светльо Христов, който стана известен преди 11 години в „Шоуто на Слави“. Гласът на Светозар е наистина уникален и доста от зрителите го искат победител в музикалното шоу, но от предаването сякаш целенасочено прецакаха 38-годишния певец, включвайки го в група с още трима по-големи на възраст мъже.

„Това е подигравка с таланта на Светльо. Нарочно го вкараха в група, за да имат оправдание, когато отпадне. Сега вече не зависи само от себе си и все някъде ще го изкарат все едно останалите са оплескали нещата и видиш ли, трябва да отпаднат. Жалка картинка… Светльо е най-добрият и заслужава успеха, но няма да му го дадат, защото е професионалист и няма да играе по свирката на Саня Армутлиева.“ – пише възмутен фен във Фейсбук.

Нека припомним историята на Светозар Христов. В края на 2004 г. той и още няколко талантливи музикални изпълнители се бореха за място в „Шоуто на Слави“, след като Деси Добрева бе напуснала. В крайна сметка работа получиха Нели Петкова и Борис Солтарийски, но Светльо и още четирима от явилите се на конкурса получиха свое предаване за една година. То се провали, а Слави Трифонов повече не се сети за петимата, които казваше, че обожава.

Така Светльо се озова на кръстопът и започна да обикаля по чужбина в търсене на своята прехрана. Очевидно обаче съдбата на уличен музикант не му допадна особено, защото той се върна в България и започна да учи оперно пеене в Консерваторията.

Междувременно се пробва в X Factor, но е повече от ясно, че никой от шоуто няма да позволи той да спечели. Първо – защото е професионалист и има характер, а всеки победител подписва със Саня, което значи, че няма да може да го командва. И второ – защото е вече известен, при това бивше протеже на кръвния враг на продуцента на X Factor.

Към днешна дата Светозар Христов и Слави Трифонов изобщо не си говорят. Светльо прави всичко възможно да избегне Дългия. Дори помоли Невена Цонева, която иначе е сред протежетата на шоумена, да представят новия си дует в друго предаване и по друга телевизия – „Часът на Милен Цветков“.

Според слуховете певецът поискал на няколко пъти помощ от Слави през годините, молейки го да го подкрепи в музикални начинания, но Дългия не си мръднал пръста за него. Затова Светозар Христов днес ненавижда тв водещия и не може дори да го гледа, разбра Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар