Жесток крах между Алекс Раева и Мария Игнатова: Ето защо двете вече не могат да се гледат!

Жесток крах между Алекс Раева и Мария Игнатова: Ето защо двете вече не могат да се гледат!
5 (100%) 2 votes

Алекс Раева се скара жестоко с колежката си и доскорошна приятелка Мария Игнатова!

Алекс Раева и Мария Игнатова вече не са това, което някога бяха

Алекс Раева и Мария Игнатова вече не са това, което някога бяха

Двете бяха неразделни не само на работа, но и в личен план. Това обаче вече не е така, след като мъжете им успяха да ги скарат. Диджей Дончо и Димитър Рачков се скарали, а оттам скарали и Алекс Раева и Мария Игнатова, научи Kliuki.bg.

Като цяло двамата били твърде различни и заради това никога не са били приятели, въпреки многобройните общи събирания на четиримата. Наскоро обаче ситуацията станала нетърпима, след като Дончо не разбрал добре една шега на Рачков и се разсърдил, смятайки че му се подиграва. Диджеят бил много чувствителен на тема образование, тъй като нямал висше, а комикът обичал да се шегува с подобни хора, без да осъзнава, че може да има такива срещу него.

По-лошото обаче е, че от всичко това пострадало приятелството на Алекс Раева с Мария Игнатова. Всяка, разбира се, взела страната на своя възлюбен, което се оказва фатално в отношенията им. Като цяло Мария и Митко се ползват с по-големи привилегии, когато стане въпрос за интелект, а това дразнело Алекс и Дончо. От друга страна обаче вторите са по-млади на възраст от първите, което им давало основание да се смятат за нещо повече.

Все пак двете хубавици са професионалистки и едва ли конфликтът между тях би им попречил да си вършат работата в X Factor на ниво. Те се сприятелиха именно покрай шоуто, но за тези малко над 2 години бяха станали наистина неразделни. Зрителите ги обожават, което ги остави в шоуто и за този сезон, въпреки че журито бе подменено.

„Страхотни са. Изключително забавни и много креативни като водещи. Красотата им също е в изобилие. Възможно най-добрите момичета, които биха могли да водят такъв тип предаване, прекланям им се.“ – казва един от феновете на X Factor.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар