Кеворк Кеворкян доказа, че разбира все още от жени

Кеворк Кеворкян доказа, че разбира все още от жени
5 (100%) 1 vote

Кеворк Кеворкян доказа, че разбира все още от жени, след като в „Бездомното шоу“ на водещия Башар Рашал даде едно откровено и доста забавно само по себе си интервю – разговор.

Стилът и респектът към персоната на Кеворк си личаха от страна на водещия на шоуто, което си няма собствено студио, а всеки път е поканено в домовете на обикновени зрители. Често Башар се бъркаше и притесняваше, което личеше, но пък все пак малко са днешните журналисти, които да не изпитват уважение към името на Кеворк Кеворкян.

Кеворк Кеворкян споделя пред водещия Башар Рахал в люботипен разговор

Кеворк Кеворкян споделя пред водещия Башар Рахал в люботипен разговор

За любовта граници няма. Въпреки че арменецът изобщо не разкри факти от личния си живот, той сподели, че жените в България са доста онеправдани, според него, откъм внимание, заради което вината е у мъжете. Затова и според него след 25 годишна възраст може би семейните отговорности и малката мъжка подкрепа ги карат до известна степен да спират да се поддържат толкова, коментира и нашето издание за новини Клюки.БГ.

Кеворк Кеворкян говори малко и за прословутия си мустак, с който го помнят поколенията зрители пред екрана на телевизорите, гледайки „Всяка неделя“. Намекнаха му за историите за конфликт между него и Иван Гарелов – също знаково име за родната журналистика. Двамата определено са коренно противоположни образа, с неподражаем стил.Кеворк отрече да има вражда, по скоро той по-често невъздържано е коментирал колеги.

Един бележит и невъздържан български ТВ водещ и журналсит

Един бележит и невъздържан български ТВ водещ и журналсит на 71 години – Кеворк Кеворкян

Кеворк Кеворкян е вече на 71 години, но с ум и самочувствие на млад мъж, роден е на паметната дата 11-ти септември, в град Сливен, с което е горд. Той се превърна в една от родните ни журналистичерски емблеми.

Желаем на този успял професионалист да има още много години на активна професионална дейност, здраве, късмет и радостни дни, коментира изданивето за новини и светски събития Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар