Джесика Алба отвори дома си за камерите (СНИМКИ)

Джесика Алба отвори дома си за камерите (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Джесика Алба отваря дома си за камерите, младата актриса и модел Алба се реши на тази крачка. Малко са популярните имена, особено в Холивуд, които искат да покажат публично мястото, на което живеят.

Обикновено снимките на домовете на знаменитостите се публикуват, когато те решат да продават имотите си за колосални суми за обикновените човешки възможности на повечето хора не само у нас, но и по света.

Красивата Джесиак Алба и малкото й момиче у дома си

Красивата Джесиак Алба и малкото й момиче у дома си

Докато този път Джесика Алба отвори дома си пред камерите на снимачния екип на сайта Domainehome.com – един от най-популярните сайтове за интериор и декорация. Алба е само на 32 години, има успешна кариера, прекрасен дом, а най-ценното в него са двете й красиви малки дъщерички, коментира и светското лайфстайл издание Woman.Bg.

Алба с малкото си бебе

Джесика Алба с малкото си бебе

Семейството обитава тази къща откакто се е появила първата от двете им дъщери. Джесика Алба е привърженик на естествените материали и почти всичко в дома й е от възможно най-безвредни продукти. Само кожите не са естествени, а е използвана еко кожа.

Джесика Алба - щастлива и спокойна в семейното си пъстро и модерно местенце

Джесика Алба – щастлива и спокойна в семейното си пъстро и модерно местенце за живеене

Алба не се притеснява да покаже снимки от семейното си огнище, тя е все по-популярна. Сред филмите, в които е играла, са – „Град на греха“, „Деца шпиони“, „Мачете“, „Опасно синьо“.

Шарен, красив и много комфортен е домът на актрисата

Шарен, красив и много комфортен е домът на актрисата Алба

Желаем на красивата актриса още много приятни мигове в уютния и шарен дом, напълно различен от претоварената и зле съчетана обстановка в домовете на заможните новобогаташи от родния ни хайлайф. Все пак за тези, които имат някакаво самочувствие заради името си, не са нужни постоянни демонстрации на висока платежоспособност, коментира и изданието ни за светски новини Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар