Голямата болка на Валери Божинов

Голямата болка на Валери Божинов
5 (100%) 3 votes

Болката на футболиста ни Валери Божинов: Пред камерите на предаването „Събуди се“ футболистът с голямо бъдеще, но не толкова добра кариера, всъщност се разплака.

Без театралност и поза, спортистът призна в национален ефир, че за негово голямо съжаление грешките от неговото детство се повтарят и както той расте без баща, така и сега самият Валери не може да бъде ежедневно с децата си и те да растат в добра семейна среда, забеляза изданието ни за светски новини Клюки.БГ. Все пак две разбити семейства за младата възраст на Валери Божинов са доста тежко бреме.

Едно тъжно момче е днес младата надежда на родния футбол

Едно тъжно момче е днес младата надежда на родния футбол от преди време Валери Божинов

Валери Божинов има раздяла с попфолк изпълнителката Алисия, от тяхната връзка се роди малкият Валери – младши, баща му мечтае да стане футболист като него. За малката Никол, която е дете на Валери от брака му с модела Николета Лозанова, съдбата е сходна. След неуспеха на втория опит на спортния феномен Валери Божинов да създаде хубаво семейство, българският футболист се чувства съсипан и тъжен, той съжалява за грешките досега, но се опитва да прекарва свободните си дни с децата си, когато не е на тренировки, както се коментира и в изданието за новини „Лайфстайл“.

Любовта на Валери и Николета приключи силно и изпепе;яващо като цялата им връзка

Любовта на Валери и Николета приключи силно и изпепеляващо като цялата им връзка

След като спортната кариера на Валери тръгна надолу, личният живот на спортистът също започна да се срива. Две деца, две раздели, сега официално сам, Валери тренира за „Партизан“ в Сърбия.

Желаем все пак на Божинов късмет, здраве и все повече спокойствие и хармония в личен живот, а и реализация до края на спортната му кариера. Валери Божинов е един от най-успелите ни съвременни футболни звезди у нас и зад граница, но за жалост нещата за него напоследък изобщо не вървят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар