Взривяващо разкритие за Мая Илиева шокира всички! (Жоро Илиев се обръща в гроба, убедени са близки)

Взривяващо разкритие за Мая Илиева шокира всички! (Жоро Илиев се обръща в гроба, убедени са близки)
4.5 (90%) 2 votes

Близки на Жоро Илиев не вярват на ушите си след разкритата истина за вдовицата му Мая Илиева!

„Това не може да бъде, не е истина. Жоро сигурно се обръща в гроба“, шашнати са близки до покойния бос на ВИС-2 Жоро Илиев след разтърсващото разкритие за неговата вдовица Мая Илиева, съобщава вестник „Ретро“.

Новината гръмна по всички медии, а именно, че Мая Илиева е бременна. Таткото на бъдещото й отроче е нейният дългогодишен любовник Ники Шванца, от когото влюбената дама заченала ин витро в Мюнхен.

Жоро Илиев

Вдовицата на Жоро Илиев ще има наследник от Ники Шванца?!

Припомняме, че Мая Илиева не можеше да има деца като това е и причината двамата с Георги Илиев да осиновят двете си отрочета Андреа и Криста. Години наред лекарите не даваха надежди за успешно забременяване на Мая Илиева, която все пак реши да се подложи на ин витро процедурата след лечение в Германия.

„Мая заяви пред пресата, че напуска България, за да се занимава с нов бизнес в чужбина, но истината е, че замина, за да роди първото си биологично дете. Любовта й към Ники Шванца е голяма от години и Мая отдавна мечтаеше да го дари с наследник, който да ги свърже завинаги“, разкриват източници пред вестник „Ретро“.

Всъщност, в това дали Мая Илиева е бременна, няма нищо нередно или лошо. Тя от години е вдовица на убития Жоро Илиев и е съвсем нормално да продължи живота си с нов мъж и ако Бог реши – с деца.

Верни на Главния хора обаче били против тези действия, тъй като гледали на Мая Илиева като на „запазена марка“ на Георги Илиев и щом природата не е пожелала да дари двамата с наследници, то трябвало Мая да приема съдбата си.

„Жоро Илиев много обичаше жена си и би бил щастлив да види, че тя е щастлива. Всичко останало са хорски брътвежи, породени от криворазбрано чувство за вярност и остарели схващания“, коментират познати на хубавата и все още младееща Мая Илиева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар