Мария разцепи мрака с послание до тате Гущеров! (Посрами фамилията за пореден път)

0

Мария се провали с трясък при поредния напън да бъде Образцовата снаха на клана

Мария не пропусна и този сезон да блесне с пореден бисер и натегачество към фамилията на мъжлето си.

Певицата може да преподава уроци на всички кандидат-снахи в опитите им да намерят мястото в семейството на любимите си. Тя не пропуска случай да похвали свекър, свекърва, втора съпруга. Лошото е само, че допуска гафове при цялото си старание, видя kliuki.bg.

Поредната издънка на пайнерката стана, когато едрият татко Гущеров не просто подсигури славната си фамилия и амбициозната снаха, но и се погрижи за родното си място. Бившият депутат даде идея и пари, за да издигнат два интересни паметника в Енина. В селото, от където са корените му, той прекарва все повече време със своята Диана. Човекът със сигурност е имал прекрасни намерения, но снахата пак оплете конците.

Впечатлителната Мария не пропусна възможност да похвали свекъра със снимки от реализираните идеи и пропито с плам послание.bay ganyo

Както се вижда Добромир Гущеров почел не само енинския апостол – пергамент на кирилица от 11 век, но и на Бай Ганьо, чийто прототип е от търговец на розово масло от селото.

Бившият депутат присъства на откриването на паметниците. Той сподели, че с героя на Алеко искал да подскаже на българите да ценят автохумора и силата да видят недостатъците си.

Гордата снаха реди с патос хвалебствени слова за свекъра. В бързината обаче ги добави към кадъра с култовия герой на Алеко. Така, без да ще „нашият баща”, който не спирал да мисли за фамилията, оставил за поколенията нещо свързано с тях и историята…А то е ни повече, ни по-малко – колоритния бай ви Ганя!
apostol
Мария здраво се обърка в идеята да зарадва свекъра с внимание. Вместо да акцентира върху духовното наследство на енинци, взе, че нареди татко Гущеров до любимия анти-герой на нашенци.

Амбициозното миньонче не спира да подчертава класата и възпитанието на своя Хриси и доброто му семейство. Мария със сигурност има доста път да извърви, докато ги стигне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.