Скандал: Светлана Василева напуска Вип Брадър след срамно разкритие! (плаче неутешимо)

Скандал: Светлана Василева напуска Вип Брадър след срамно разкритие! (плаче неутешимо)
5 (100%) 2 votes

Светлана Василева предаде приятелството си с Преслава заради Моника Валериева, но истината я застигна!

Русокосата плеймейтка Светлана Василева поиска да напусне Къщата на Вип Брадър след като наяве лъсна една от най-срамните истини за нея. След като предаде приятелството си с Преслава, заради интригите на Моника Валериева, Светлана си намери майстора в лицето на Люси Иларионов и Катрин Вачева. Това разкриха източници от кухнята на медията.

В разговор между Люси Иларионов и хубавата моделка Катрин Вачева излезе наяве фактът, че в продължение на няколко години Светлана Василева използвала Преслава, за да я урежда с богати приятели на Жоро Бирмата.

Светлана Василева

Светлана Василева предаде Преслава, но си намери майстора

„Много гадно постъпи с Преслава. Всички знаят как я мъкнеше със себе си по почивки и я ураждаше с богати гаджета, а сега тя й заби ножа с Моника. Че те двете изобщо не се понасяха, преди да влязат тук. И изведнъж станаха първи дружки. Не на мене тия. Просто видяха, че си приличат, а Преслава ги бие по всички параграфи и се наостриха срещу нея“, коментира Люси Иларионов, който преди дни нарече в ефир Моника Валериева жрица.

Оказа се, че Светлана Василева, която не може да се похвали с доходна професия, дълго време лежала на гърба на Преслава, която й помагала да си намира гаджета с дебели портфейли. Благодарение на нея, момичето от Търговище се радвало на охолен живот и джиткане из най-тузарските места в столицата.

След като научи какво са говорили за нея Люси и Катрин, Светлана изпаднала в нервна криза и пожелала да напусне Къщата, обляна в сълзи. Номер, който опита да спретне и новата й дружка Моника Валериева, но после бързичко се отказа от намерението си.

Дали същото ще се случи и с русокоската Светлана, предстои да разберем съвсем скоро. Едно обаче е сигурно – Василева няма да спечели Вип Брадър, но за сметка на това приятелството й с Преслава остана в историята завинаги.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар