Страшен удар за Ернестина Шинова – тя не подозира нищо в Къщата! (още подробности)

Страшен удар за Ернестина Шинова – тя не подозира нищо в Къщата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ернестина Шинова все още няма никаква представа какъв удар я чака извън Къщата!

Актрисата Ернестина Шинова ще получи неочаквана и жестока изненада в мига, в който напусне Къщата на Вип Брадър, а може би и още преди това – ако Големият брат реши да й съобщи новината. Ударът за съпругата на режисьора Андрей Слабаков ще е голям, но според мнозина, напълно заслужен.

И това е фактът, че умната и интелигентна Ернестина Шинова е на път да се превърне в персона нон грата за зрителите и не само да изпусне така мечтаната победа, а и да се прости с редица от почитателите си. Защото от снощи вечерта, недоволството на зрителите застигна и самата нея, редом с Катя и Здравко от дует „Ритон“.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова започна много да се излага в шоуто

На всички направи впечатление крайно въздържаното и на практика индиферентно поведение на Ернестина Шинова в шоуто. И ако в първите дни това се отдаваше на възпитание и отказ за участие в конфликти, то днес вече си е направо скука и лицемерие.

Ернестина Шинова възмути най-много зрителите с това, че буквално се прилепи към моделките Моника Валериева и Светлана Василева, които не блестят нито с обща култура, нито дори със среден интелект. Въпреки това обаче, съпругата на Андрей Слабаков сякаш се „влюби“ в Моника и едва ли не бе на път да я осинови.

„Чиста проба лицемерие и фалш. Дали навън Ернестина ще си кани Моника на семейни вечери у дома или ще я представи на компанията си. В Къщата обаче се счупи от пози и стойки да го играе великодушната мама. И уж не обичала сплетните и клюките, а снощи я видяхме като типична махленска клюкарка със Станимир Гъмов в двора. Кичка Бодурова ще обсъждат като на малкия й пръст не могат да стъпят и двамата“, пишат разгневени потребители по форумите.

Със сигурност промяната на общественото мнение към нея, ще бъде тежък удар за Ернестина Шинова, която винаги е разчитала на симпатия и уважение. Те обаче бяха породени от бунтарския й и справедлив характер – неща, които досега поне нито веднъж не е показала в шоуто, коментират зрители.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар