Сашо Диков и Аня Пенчева в шок: Ето какво откриха лекарите на Петя Дикова! (още подробности)

Сашо Диков и Аня Пенчева в шок: Ето какво откриха лекарите на Петя Дикова! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Петя Дикова се озова в болница, а родителите й Сашо Диков и Аня Пенчева едва не припаднаха от страх!

Същинска драма се разигра в семейството на Аня Пенчева заради дъщеря й Петя Дикова. Красивата актриса и бащата на Пипи – Сашо Диков не вярвали на ушите си след като лекарите им обяснили кое е сринало щерка им и я е довело до болница.

Оказа се, че преди няколко дни Петя Дикова се е почувствала много зле и за малко да колабира. Тя е била откарана в болница, където останала два дни, това разкриха нейни колеги от Би Ти Ви пред вестник „Всеки ден“.

Петя Дикова

Петя Дикова си докара анемия от мания за слабост, родителите й притеснени – това може да бъде много опасно

След множество изследвания станало ясно, че чаровната водеща на „Култ“ има анемия, за която обаче виновна била самата тя. Вманиачена по отслабването и спазването на редица диети, Петя Дикова дълго време не се хранила правилно.

Първоначално намалила порциите и минала на разделно хранене, но желанието й за бърза загуба на тегло я принудило да се подведе по драстичната диета на нейна дружка, която се състояла основно от… глад.

Дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева в течение на няколко дни не хапнала абсолютно нищо и карала само на фрешове, чай и вода. Стресът от работата обаче и динамиката, на която е подложена в ежедневието, бързо сринали организма й и Пипи развила анемия, пише вестник „Всеки ден“.

„Всички са страшно разтревожени за Петя и най-вече родителите й. Та тя изглежда перфектно – нито е дебела, нито нищо. Може би манията й за отслабване е предизвикана от това, че лесно пълнее и като малка бе по-пухкаво дете. Но всеки си е роден с гена, а очевидно нейният не е така щедър откъм перфектната фигура, както на Аня Пенчева“, коментират колеги на сладураната Петя Дикова.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар