Драма! Ива Екимова съсипана: Разделихме се с Петрозар, много ми е тежко! (още подробности)

Драма! Ива Екимова съсипана: Разделихме се с Петрозар, много ми е тежко! (още подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Ива Екимова за първи път призна в интервю за известно столично списание, че двамата с Петрозар наистина са се разделили!

„Да, с Петрозар се разделихме. Не сме заедно от вече половин година може би и ми е тежко. Мъчно ми е, защото още го обичам, но счупеното нямаше как да бъде залепено. Само работата и дъщеря ми Дара ми дават сили и кураж да продължавам напред и да не се срина“, разкри сензационно блондинката Ива Екимова.

В своето ексклузивно интервю за известно столично списание, тя призна, че все още няма точно обяснение защо любовта им с Петрозар не е била достатъчно силна, за да издържи на времето и препятствията.

Ива Екимова

Ива Екимова съсипана след раздялата с Петрозар, а готвеха дори сватбата си

Според Ива Екимова между тях двамата всичко било наред по отношение на дори най-елементарните битовизми, а забавлянията в леглото били на високо ниво. Странно защо тогава обаче те не са заедно, питат се познати и симпатизанти на пиарката.

Ива Екимова само загатва, че евентуално участието й в миналия Вип Брадър, заигравката с Иво Аръков и медийният скандал, произлязъл от това, са дошли в повечко на Петрозар, който не издържал.

„Жалко е, защото бяхме заедно толкова години. Да, правили сме и опити да си имаме свое общо дете, но не се получи и вината за това не е на никой от двамата. Просто така е трябвало да стане. Истина е и, че планирахме сватба, а аз бях неземно щастлива“, спомня си с тъга и сълзи в очите Ива Екимова.

За момента тя отрича до нея да има друг мъж, както и самият Петрозар не бил погледнал към друга жена за тези шест месеца. Дали това е така обаче, само те двамата си знаят. А може би Петрозар вече е срещнал новото си щастие…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар