Истината за Светозар Христов и участието му в X Factor!

Истината за Светозар Христов и участието му в X Factor!
5 (100%) 1 vote

Светозар Христов е сред участниците с най-впечатляващ талант!

Светозар Христов и групата му в X Factor

Светозар Христов и групата му в X Factor

Светльо е изпълнител, за когото се говори от години, но с леки паузи, тъй като така и не пожъна мечтаните успехи, които очакваше. За втори път се яви в X Factor и най-накрая успя. Той ще бъде на големите концерти, макар и не солово, а в група.

Истината е, че Светозар Христов много ясно си е бил дал сметка, че няма да спечели предаването, но се включил в приключението с цел реклама. Той от години е професионален певец и музикант, но все още не е сред тези с многобройните фенове. Затова Светльо решил да напомни за себе си чрез риалити формат, научи Kliuki.bg.

Това, което го тласнало точно към X Factor, е фактът, че продуцент там е Магърдич Халваджиян. По този начин 38-годишният мъж искал индиректно да покаже на Слави Трифонов, че има и други шоута, където би имал успехи, за разлика в шоуто на Дългия.

Припомняме, че „Шоуто на Слави“ се яви като начален тласък на кариерата на Светозар Христов, но това трая само около година. После Дългия съвсем забрави за него и Светльо бе принуден да обикаля по чужбина, за да работи това, което наистина иска.

Слагането на Светозар в група изглежда повече от целенасочено и целта също изглежда ясна. А тя е някой от другите трима да го издъни и победата да не отиде при него. Това вече се случи в Къщата на съдиите, когато Теодор без малко да провали всички, но Люси Дяковска все пак ги пусна напред.

Светльо обаче едва ли би бил толкова тъжен, ако отпадне оттук нататък. Неговата цел вече е изпълнена. Той ще си направи реклама и хората отново ще говорят за него. Всичко останало, което ще му се случи на концертите, би било в негов плюс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар