Запознайте се със семейството на Джино – Принцесата и момчетата й! (СНИМКИ)

Запознайте се със семейството на Джино – Принцесата и момчетата й! (СНИМКИ)
4.5 (90%) 2 votes

Джино е много близък и благодарен на семейството си – нетипично за младеж в Щатите

Джино е особено привързан към родителите си за разлика от връстниците си зад Океана. Богаташът се доказва като благодарен син не само до тях, но и в Къщата на Големия брат, видя kliuki.bg.bobi tachev

Бившият на Джена обича да разказва за семейството си, колкото и за състоянието, което разполага и което харчи за сладък живот. Романтичната история за това как придобили имане в Страната на ограничените възможности не е като на повечето имигрантски истории.

Всъщност Джино – роден Георги Ташев, бил от заможните деца още в родината. Семейството му разполагало с охолство още в столицата, но времената били смутни и предприемчивите родители искали да възпитат децата си в спокойствие.

В Щатите таткото на реалити-героя имал леля, която разполагала с апартаменти. Тя ги подслонила под покрива си, докато се установят, запишат децата на училище, научат английски, за да се справят. Възрастната дама обаче била страшен чешит, а за капак на всичко източила всичките им пари, които й поверили.

С малкото, което им останало семейството наело квартира. Таткото бутнал стола на майка им и казал на синовете: „Това е нашата принцеса! Ние сме мъже – ние ще се погрижим за семейството!”

Боби с принцесата у дома

Боби с принцесата у дома

Четиримата изглежда са го повече от успешно. Разчитали само един на друг, но бизнеса им в транспорта потръгнал, завоювали позиции и възвърнали отнетото им.

Другата снаха на Ташеви - Бианкалана

Другата снаха на Ташеви – Бианкалана

bobi tachev 2

bobi tachev 5

bobi tachev 4

bobi tachev 3
Не са загубили връзка с родината и това си личи от перфектния български на Джино. Сплотеното семейство едва не се сдоби и с българска снаха след натрапената им италианка, но Джена предпочете кариерата пред брачната халка.

Българо-американската фамилия чака с нетърпение своята телевизионна звезда. Той е всеобщ любимец в Къщата – смесица от възпитание, кавалерство и остър език. До родителите им е братът на Джино, който изглежда споделя суетата му, но пък е запазил името си – Боби Ташев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар