Сензация: Виж шокиращата истина за Слави Трифонов! (подробности + ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Сензация: Виж шокиращата истина за Слави Трифонов! (подробности + ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов дотолкова е променил характера си и отношението си към хората, че истината не трябва да ни учудва!

Слави Трифонов е може би единственото известно лице у нас, което не може да бъде засечено дори от камерите на папараците. Шоуменът умело се крие и брани личното си пространство, а около него денонощно бди желязна охрана.

Оказа се обаче, че и Дългия не е толкова неуловим, за колкото се мисли. Само преди броени дни Слави Трифонов бе спипан от папараците на агенция ПИК, които разкриха шокиращата истина за него. А именно, че заради чепатия си характер и вечно недоволна натура, той е останал напълно сам. Без любов и дори без приятели.

Слави Трифонов

Слави Трифонов остана напълно сам

Слави Трифонов бе засечен в петък, след работния ден, когато последен напусна студиото на „Шоуто на Слави“ в НДК. Ку-ку бенд и останалите служители се измъкнаха час по-рано, но никой от тях не пожелал да остане с шефа си. На когото очевидно не му се прибирало самотен у дома точно в края на работната седмица.

Напълно сам, дори без охраната си, а само с шофьора, Слави Трифонов отишъл в мола на Околовръстния път и си купил билет за кино. През цялото време той не свалил черните очила от очите си и се опитвал да се промуши неразпознат между хората, което разбира се, не му се отдало.

Тъжен и самотен, Дългия дори сам ходи на кино

Тъжен и самотен, Дългия дори сам ходи на кино

„Изглеждаше изморен, слаб и едва вървеше. Самотата му личеше отдалеч и дори напусна залата поне 15 минути преди края на филма – явно, за да избегне фенове и автографи. Личеше, че не е щастлив, дори ни домъчня за него. При цялата му слава и пари, да нямаш един близък човек, с когото да прекараш времето си, това е голяма мъка“, разказват очевидци пред агенцията.

Снимките и информацията само потвърждават това, което се знае отдавна. И то е, че след Мартина Огнянова, Слави Трифонов няма жена до себе си и живее в пълна самота. Дано скоро това да се промени и той наистина да срещне човека за себе си.

За първи път Слави беше само с шофьора си, без охраната

За първи път Слави беше само с шофьора си, без охраната

Дано скоро срещне човека за себе си, пожелават му феновете

Дано скоро срещне човека за себе си, пожелават му феновете


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Виж шокиращата истина за Слави Трифонов! (подробности + ПАПАРАШКИ СНИМКИ)”

  1. Марина

    окт. 14. 2015

    Ами като е толкова сприхав и заядлив, няма да задържи приятели.

Добавете коментар