Ужасяващо: Откриха опасна болест на Светлана Василева! (диагнозата + още подробности)

Ужасяващо: Откриха опасна болест на Светлана Василева! (диагнозата + още подробности)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева страда от това наистина опасно заболяване, което ако не се лекува и то навреме, може да доведе до фатални последици!

Русокосата плеймейтка Светлана Василева е болна, шокиращо разкриха близки до нея източници, а диагнозата била потвърдена и от източници от кухнята на Нова телевизия във връзка с престоя й в Къщата на Вип Брадър.

Диагнозата на Светлана Василева е опасната болест булимия. Това заболяване действително крие в себе си страшни рискове и то дори за живота на човек, обясняват лекарите. Ако не се вземат навременни мерки за лечението й, булимията може да нанесе непоправими вреди върху всички органи на тялото и да има фатални последици.

Светлана Василева

Светлана Василева яде като невидяла, а после повръща – булимията е опасно заболяване

Светлана Василева страда от булимия, което я кара постоянно да иска да приема калорична храна, която впоследствие повръща, пише вестник „Всеки ден“. Дори съквартирантите във Вип Брадър вече я засякли на два пъти през нощта, когато тя ставала и тайно от всички отивала в тоалетната, за да повърне.

„Светлана Василева постоянно иска от Биг Брадър шоколади, мазни баници, сладкиши и какво ли не. Тя сама си изяжда по един буркан течен шокорад на ден, а после отива и връща всичката тази храна в тоалетната, за да не напълнее. Ако не беше опасната булимия, Светлана Василева досега щеше да е дебела като свиня“, разказват нейни близки познати пред „Всеки ден“.

Припомняме обаче, че доста световноизвестни личности се сринаха тотално, а някои от тях дори починаха от двете болести на съвремието – булимията и анорексията. Сред тях са великата Джуди Гарланд, сестричката от известния дует Карпентърс, а самата принцеса Даяна също страдала от булимия, пишеха световните медии.

Дано Светлана Василева да покаже наченки на разум и да се лекува, преди да си навреди наистина страшно, коментират близки до обкръжението й.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар